Y yildizhp Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2011 6 0 36 İstanbul 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yildizhp #1 Merhaba, Ben Yıldız. 47 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Kızım psikolog, oğlum da KAL'de son sınıf öğrencisi. On yıldır aralıksız çocuk bakıcılığı yapıyorum. Şu anda hala bir çocuğu bakıyorum ancak haziran sonunda ayrılmış olacağım. Ataşehir civarında bebek/çocuk bakıcısı arayan ailelerle görüşmek isterim. Daha önce bakıcılık yaptığım ailelerden referans verebilirim. Hoşçakalın
Merhaba, Ben Yıldız. 47 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Kızım psikolog, oğlum da KAL'de son sınıf öğrencisi. On yıldır aralıksız çocuk bakıcılığı yapıyorum. Şu anda hala bir çocuğu bakıyorum ancak haziran sonunda ayrılmış olacağım. Ataşehir civarında bebek/çocuk bakıcısı arayan ailelerle görüşmek isterim. Daha önce bakıcılık yaptığım ailelerden referans verebilirim. Hoşçakalın
Y yildizhp Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2011 6 0 36 İstanbul 6 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yildizhp #2 Merhabalar, Bakıcılık arayışım hala devam etmektedir. İlgilenenlerle görüşmek isterim. Yıldız
G gurseli Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 6 0 36 İstanbul 21 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yildizhp #3 Merhaba, Yarım gün çalışmayı düşünür müsünüz? Ve Göztepe Soyak tarafına gelebilir misiniz?
W wakawaka Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2010 193 3 68 İstanbul 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yildizhp #4 merhaba annem için iş arıyorum referans da gösterebilriz isterseniz.ataşehir civarı iş arıyor 40 yasında 2 cocuk annesi.özelden mesaj atamıyorum buradan yazdım o yuzden
merhaba annem için iş arıyorum referans da gösterebilriz isterseniz.ataşehir civarı iş arıyor 40 yasında 2 cocuk annesi.özelden mesaj atamıyorum buradan yazdım o yuzden