- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Hayirli mutlu günler kızlar :) Bugün ilk kez ultrasondan bakıldı bebeğime. Normalde kan üzerinden hesaplanmıştı sağlık ocağındaki doktor ve 6 haftalık demişti, üzerinden bir hafta kadar geçti tahmini 6-7 haftalık olması gerekiyordu.
Bugün hastaneye gittiğimde ilk başta ultrasondan normal baktığında keseyi göremedi ve o an inanın çok korktum :)) sonra vajinal muayene yaptı ve heh şimdi gördüm dedi. Derin bir oh çektim....
Neden ultrasonda göremediğini sordum ve rahmin biraz arkada, bebek de henüz küçük olduğu için görünmedi dedi ama sıkıntı yok dedi.
O an sokuyla sormak istediğim hiçbir şeyi soramadım doktor hanıma. Bebeğin hesabımdan küçük olması, yani en sonki adetimin başlangıç gününe göre daha küçük olmasi herhangi bir sorun teskil ediyor mu? Bunu yaşayan var mı nasıl oluyor anlayamadım :) iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman kalp atışlarina bakacağını söyledi ama kafam allak bullak :) tecbure sahibi olanlar bir fikir verin lütfen, ilk gebeligim ve modum hemen dusuverdi :))
Ben 8 haftalikken gittim doktora. Ultrason ölcumunde 10 haftalik cikti. Ve duzenini yakaladi. Ilk zamanlar kesin net bisey soyleyemiyorlar sonradan yakaliyor bebek o oranlari buyudukce.