• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bakarmısınız ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ewp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
64
1
86
Samsun
kızlar ya benim mutfak ve oturma odam birleşik siyah beyaz ben bunu biraz renklenreyim diyorum aksesuarlarını falan kırmızı alayım diyorum nasılolur halısında kırmızı tonlarda bulundurayım diyorum nasıl olur sizce yardımcı olurmusun lütfen

Eklentiler

• $Görüntü0361.webp
    $Görüntü0361.webp
    4 KB · Görüntüleme: 151
  • $Görüntü0344.webp
    $Görüntü0344.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 133
  • $Görüntü0363.webp
    $Görüntü0363.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 197
  • $Görüntü0366.webp
    $Görüntü0366.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $Görüntü0369.webp
    $Görüntü0369.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 146
olur cnm nden olmasın mutfagına kırmızı sabunluk kasıklık falan alırsın bievde çok güzel modeller var tv ünitede gene siyah kırmızı objeler kırmızı abojürler ve otrma odanada kırmızı sehaba yani fikir vermek adına düşündüklerimi söledim cnm ama güzel olurr halıda cok canlı renkler bana göre oturma odası hariç çok hoş olmaz modası gecebilir

mutfagına kırmızı baharatlık,erzaklık vs alabilir renk katabilirsin..
salonuna da kırmızı objeler,duvar süsleri,mumluk vs cok yakışır..

çok güzel
kırmızı duyunca hemen sevinerek geliyorum :)
bencede canım kırmızı aksesuarlar kullanabilirsin
biev ve bernardoda var ben kendi çeyizlerimin linkinide atayım bende aldım bakabilirsin
opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

konyalım:) ben senin çeyizlerine bayılıyorum zaten benzer çeyizlerimi var sayende biev manyagı oldum mutfaklarımız aynı olcak bu gidişlee:))))) bence şembenin bi çeyizlerine göz at derim kararın kesinleşir yazmısımdır ama ömür boyu mutlukla kullan cnmcımopuyorumnanaktan

ayy canım çok güzeller baharatlıklarına falan bayıldım umarım bulurum aynılarından bende tam benlikler ya güle güle kullan hepsini canım yardımlarınız için çok tşklr aşkım

cnmmmmm spor bi hava katmak istersen tabiki kırmızı renk güzle olur:)ama agır ve şık isityorsan siyah beyaz böle güzelll:)

çok teşekkürler canım
sende al aynı olsun evlerimiz :)
boshayallersmile
konyalım:) ben senin çeyizlerine bayılıyorum zaten benzer çeyizlerimi var sayende biev manyagı oldum mutfaklarımız aynı olcak bu gidişlee:))))) bence şembenin bi çeyizlerine göz at derim kararın kesinleşir yazmısımdır ama ömür boyu mutlukla kullan cnmcımopuyorumnanaktan

bulursun canım biev ve bernardoya bak orda istemediğin kadar var :)opuyorumnanaktan
ayy canım çok güzeller baharatlıklarına falan bayıldım umarım bulurum aynılarından bende tam benlikler ya güle güle kullan hepsini canım yardımlarınız için çok tşklr aşkım

siyah kırmızı beyaz desenli halılar var salonun için güzel olabilir....:nazar:

Siyah Beyaz Kırmızıyı bende çok beğeniyordum
ama artıkk her yer aynı onun için ben
Siyah Beyaz ve PEMBE düşünüyorum
aksesuarlarda ve halıda hafif pembelik

Back
X