Bakarmısınız?

konuyu yazan arkadaşım bu kayınvalideye hizmet konusunu başımda olduğu için çok araştırdım bana da aynı sözler söylendi.bak şimdi İSLAMDADA HUKUKDADA KOCANDAN BAŞKASINA HİZMET ETMEK ZORUNDA DEĞİLSİN.KOCANADA KOCAN OLDUĞU İÇİN ,KOCANDA SENİ HOŞ TUTACAK YANİ EŞLERDEDE KARŞILIKLI.kayınvalidenede saygı gösterirsin göstermessin orasıda sana kalmış.umarım açıklayabilmişimdir. nişanlınla iyice konuş nişan dönemi çok zor bir dönem biz çok sarsıntılar geçirdik.bana hizmet edeceksin dediler ben nişanlıma söyledim.nişanlım hayır ettiremezler dedi ben anlamak istemedim on defa soruyorum.sonra kavga.herşeyi konuş.bana nişanlım takılar bizim diodu.sonra babası alıcam demiş.vermem dedim.sakın ola bak bunlarda karşına cıkabilir.düğünde takılan takıların içinde anlaş sor bence.sonra üzülme.düğününde takılan takılar aile mahkemesince gelinin hakkı.veya gelinle damadın.baştan söylemesi.

karlar perisi cok saol benı bılgılendırdıgın ıcınyorum yapan herkes cok saolsun bıraz daa cesaretlendım.onlara karsı saygısız olmak ıstemıyorum bu ıyı nıyetımı de kullanmalrı benı delı eder zaten o zaman baska dılden konusmaya baslarız.cunkı en tahammül edemedıgım ıyı nıyetın kullanılması..

X