A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
canım..... dr. la konuştun mu? dr. ne diyor....
tatlım arkadaşın bu süreci nasıl geçirdi biraz rahatlatan bir ipicu varmı acaba sen nasılsın neler yapıyorsun çok sağol iyi dileklerinden dolayı biri kız biri oğlan teyzesiACelecim tam bu aylarda benim arkadaşıma da olmuştu.
Aynı senin dediğin gibi oluyormuş.Hemde arkadaşımın ikiz gebelik değil.Seninkilerin iki kişilik yer kapladığını düşünürsek gayet normal
Bebişler kocaman olmuşlar ya.Ne zamandır görüşmüyorduk.
Cinsiyetleri ne canım.
Allah esirgesin seni ve bebeklerini.
canım yaaaa allah kolaylık versin ... belki dr bişiler söler...azda olsa senin rahatlamanı sağlıyacak bişiler olmalı...rabbim yardım etsin daha 4 ay var...
bizide mutlaka haberdar et....
tatlım arkadaşın bu süreci nasıl geçirdi biraz rahatlatan bir ipicu varmı acaba sen nasılsın neler yapıyorsun çok sağol iyi dileklerinden dolayı biri kız biri oğlan teyzesi
bakalım artık hayırlısı tabi mutlaka haber veririm doğuma giderken dualarınız ve iyi dileklerinizle doğumu kolay atlatırım değilmia.sa.s.
merhaba arkadaşlar ben 5 aylık ikiz gebeyim son bir kaç gündür özellikle yatarken nefes alamıyorum gibi geliyor sola yatıyorum ama geçmiyor bu konuda tecrübeniz varsa yardımcı olurmusunuz banada lütfen çok şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorumsenağlama
Canım ya inan hiç ilgimi çekmemişti o zamanlar, sormamıştım.
Kaburganın biri boştamıymış,ondan mı oluyormuş ne?Eşimin tek hatırladığı bu.O da vardı arkadaşım ve eşiyle konuşurken.Sordum o da bunu hatırlıyor tek.
Keşke daha önce görseydim yazını msn delerdi sorardım.Şimdi yoklar.Bi ara denk gelirse sorarım unutmazsam inşallah.
Bebişlere çok sevindim,bi kız bi erkek olması çok güzel.İnşallah hayırlı,sağlıklı gelişirler.Öpüyorum minik kuşları.
Ben 3.aşılamamı olmadım daha.Bi dahaki aya inşallah.
sağol tatlım allahım isteyen herkeze hayırlı sağlılı evlatlar nasip eder inşallah kendine iyi bak öptük senide kocamana.stabi bitanem ... yanında değiliz ama kalben ve dualarla bizi yanında bil en azından kendi adıma ben yanındayım bitanem... hayırlısı zaten herşey dualar üstüne değil mi?....a.s.
yastık sayını arttır. birde bebeğin için buhar makinası aldıysan onu kullanmaya başla bende işe yaramıştı biraz hafifletti.
yok almadım yaza geliyor diyefisfisfis bu odanın kurumasını engellemek için birşeymi ben bilmiyorum aslında ilk başta acil nelerin lazım olacağınıda bilmiyorum yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:
evet canım odanın havasının kurumasını önlüyor.
acil lazım olacaklar tabiki kıyafetleri.
bez,ıslak mendiller
sampuan ,sabun
havlu
yatak, nevresim ,yorgan,battaniye
agız bezi ,mama önlüğü
alt açma battaniyesi
banyo küveti, kova ,maşrapa
çamaşırlarını yıkamak için granül sabun (istersen özel deterjanlarda var) aldıklarını yıkayıp ütülemeden giydirme
termometre
emzik ,emzik askısı, emzik kutusu,(ağlamasını susturamazsan işe yarayabilir)
tarak ,tırnak makası ,burun apratörü
aynen benimde oluyor ya sanki nefessiz kalıpta boğulacakmışım gibi oluyor ama benim ikiz değil yastıklarını yükselt bu bana iyi geldi ALLAH kolaylık versin canım
çok sağol arkadaşım yardımlarından dolayı hemen not aldım havlu felan aldımda diğerlerini almamıştım daha iyi oldu öptüm seni
rica ederim canım allah kolaylık versin hem taşıması hemde bakması zor ikizlerin allah sana kolaylık versin. inşallah sorunsuz bir doğumla alırsın bebişlerini kucağına kıyafertleri alırken fazla alma çünkü birsürü hediye kıyafet gelir genelde tulum yada pijama hediye gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?