• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmisiniz

Gitmediğim doktor kalmadi ozelde de oyle 1 asilama var bos hormonlar hsg hersey temiz gel gelelim sonuc yok ve bu beni yoruyor test ayri bi olay zaten ve bugun gecikmenin 3.gunu dun kan verdim aksam sonuc gene ayni 2.30 baska deger goremiyorum en son eyluyle 40 gun gecikmistim sonra kendiliginden adet oldum kasimda yine gitmistim hormonlara baktirdim.gene temiz bu ay sakindim saldim ama sonuc yine adet olamama ve sonuc hüsran
Yok sizin iste bu benim doktorum bunun dediği yol benim yolum diyemediyseniz biraz daha doktor arayışında olmaya ihtiyacınız var demektir esinizde tüm testleri yaptı mu

Beklemek mi ben anlamıyorum ya anlayamıyorum sizleri çevremizde sizin gibi destek olduğunu motive edip bide sizin gibi konuşup ben sana dua ediyorum ben senin yanındayım demez misiniz? Cidden siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Bu mesajınız bile yıllardır uğraşıp operasyon üstüne operasyon geçiren kadınlara ne kadar ağır bilir msiiniz kadın zaten başlı başına bi belirsizlik içinde daha elimden neler gelebilir derdinde. Siz bekle bide kendiliğinden olur amma sabirsizsinda deyin cidden bu kafalar nasıl kafalar anlayamadan ben ölüp gidecem kanser olan hastaya da o zaman Allah sana bu hastalığı vermiş vardır bı bildigi bekle başlama tedaviye doktora gitme diyelim. Ya lütfen artık hassas olmayı öğrenelim ya öğrenelim evlat annelik bı kadın için şu fani dünyada enn hassas konular ya en hassas konular belki siz ne var ki bunda ben kötü bişi demedim diyosunuz ama kadının cevabına bak size bisileri ispat esmeye çalışıp inanki diye ekleme yapiyo cümlenin sonuna
😔😔😔aglamamak icin zor tutuyorum kendimi suanda bosverin oda kendince yanlis anlamicagimi düşündü yada bilerek yazacagini sanmiyorum

😔😔😔aglamamak icin zor tutuyorum kendimi suanda bosverin oda kendince yanlis anlamicagimi düşündü yada bilerek yazacagini sanmiyorum
Yok canım bizim milletimiz empati kurabildigini zannedip birde üstüne çok güzel akıl veriyo veriyoda akıl verdiğini daha da çıkmaza sokuyo farkında degil

Yok sizin iste bu benim doktorum bunun dediği yol benim yolum diyemediyseniz biraz daha doktor arayışında olmaya ihtiyacınız var demektir esinizde tüm testleri yaptı mu
Kafam cok allak bullak suanda bazen diyorum birak artik hepsini zaten kendini yoruyorsun olsaydi cktan olurdu diyorum ama bi tarafim baska diyor evet esimin hiz problemi war onu da 2 ayri doktora götürdük ama takviye yada ilac vermediler direk yolladilar o ayri zaten ben diyorum ya boyle ortada kaldim elim kolum bagli

Yok canım bizim milletimiz empati kurabildigini zannedip birde üstüne çok güzel akıl veriyo veriyoda akıl verdiğini daha da çıkmaza sokuyo farkında degil
Art niyetli olarak soyledigini sanmiyorum bunu yasamayan anlayamaz ben onu bilirim

Kafam cok allak bullak suanda bazen diyorum birak artik hepsini zaten kendini yoruyorsun olsaydi cktan olurdu diyorum ama bi tarafim baska diyor evet esimin hiz problemi war onu da 2 ayri doktora götürdük ama takviye yada ilac vermediler direk yolladilar o ayri zaten ben diyorum ya boyle ortada kaldim elim kolum bagli
Bak canim akıl vermek değil amacım gecenin bı vakti çevremizden alamadığımız desteği bulabilmek için yazıyoruz buralara. Ama bende bir çok doktora göründüm doktorumdan emin olmama rağmen her atacağım yeni adımda başka doktora danıştım üzgünüm ama ben kendi adıma attığım adimdan olabildiğince emin olmanın derdindeyim

Bak canim akıl vermek değil amacım gecenin bı vakti çevremizden alamadığımız desteği bulabilmek için yazıyoruz buralara. Ama bende bir çok doktora göründüm doktorumdan emin olmama rağmen her atacağım yeni adımda başka doktora danıştım üzgünüm ama ben kendi adıma attığım adimdan olabildiğince emin olmanın derdindeyim
Suanda kaldim oylece eger bi kac gun daha olmazsam baska doktor arayisina gidicem

Back