• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmisiniz

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba herkese daha oncelerden cokkk actigim konularim war hala bi evlat sahibi olamadim malesef esimin tek hareketliligi düşük baskada sorunumuz yok bende hersey temiz ovulasyon takibi hepsini yaptim simdide ek olarak polen ari sütü propolis ve keciboynuzu karisimi soyledim degerleri duzeltiyormus sanirim gelelim konumuza dün adet olmam lazimdi olmadim 5 gun kala erken gebelik testi aldim cikmadi 2 gun kala kaset test aldim ondada cikmadi adet olcagima dair hicbir belirti yok kan versem gene ayni sonucu alacağımdan gitmek istemiyorum benim gibi ayni sorunu yasayaniniz varmi neler yaptiniz

Evdeki testte pozitif gormeden kan vermeye gitmeyin zaten. Saglik calisanlarina bosuna meşguliyet vermis olunur. Hareketlilik sorunu varsa diz dirsek pozisyonu iyi olur diye düşünüyorum. Esiniz bosaldiktan sonra bir sure daha o pozisyonda kalin.

Evdeki testte pozitif gormeden kan vermeye gitmeyin zaten. Saglik calisanlarina bosuna meşguliyet vermis olunur. Hareketlilik sorunu varsa diz dirsek pozisyonu iyi olur diye düşünüyorum. Esiniz bosaldiktan sonra bir sure daha o pozisyonda kalin.
Teşekkür ederim bu ay sadece yumurtlama zamani degerlendirdik baska da yoktu test almadim bi ka gun daha olmazsam alicam hakkimizda hayırlısı olsun

Hareketlilik referans degeri 42 yaziyor ama sizinki 50 oldugu halde düşük denmiş. Cok anlamıyorum bu degerlerden. Hareketlilikte ciddi sorun varsa, yumurtlamayi yakalasaniz bile olmuyor herhalde. Ne zamandir deniyorsunuz?

Hareketlilik referans degeri 42 yaziyor ama sizinki 50 oldugu halde düşük denmiş. Cok anlamıyorum bu degerlerden. Hareketlilikte ciddi sorun varsa, yumurtlamayi yakalasaniz bile olmuyor herhalde. Ne zamandir deniyorsunuz?
Morfolojiye hic bakmamislar onu da anlamadim evet en sonki doktor düşük dedi ne takviye ne bisey verdi nasil olcak normal yolla anlamiyorum evet yumurtlama takibi de yaptim yine olmadi 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmadi malesef

Morfolojiye hic bakmamislar onu da anlamadim evet en sonki doktor düşük dedi ne takviye ne bisey verdi nasil olcak normal yolla anlamiyorum evet yumurtlama takibi de yaptim yine olmadi 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmadi malesef
Siz 3. Doktora daha gidin bence. Zaten icinize sinmemis. Gerekirse yakin baska bir sehre gidin. Yasadiginiz sehir dogruysa istanbula gidin derim.

Son care tüp bebek zaten bi kac ay daha deneyip gidicez baska care kalmadi cunku her doktor farkli seyler konusuyor
Bu olumsuzluklar esinizde de stres yapıyordur. En azindan ilacını, takviyesi verselerdi. Bir sorun var ama al bu da çaren dememisler.

Bu olumsuzluklar esinizde de stres yapıyordur. En azindan ilacını, takviyesi verselerdi. Bir sorun var ama al bu da çaren dememisler.
Demiyolar iste en sonki doktor degeri iyi diye vermemisler dedi ee dedim nasil olacak gokten zembille inmiyorki sonucta gercekten kime emanetiz bilemiyorum ve bu belirsizlik beni de esimi de yoruyor en cokda beni

Allah nasip etmiyorsa bir bildiği vardır arkadaşım, asla çok üstüne düşme. Mevlana demiş ki neyi çok istersen o senin imtihanındir. Çocuğun olup da ileride seni üzecegine olmasın daha iyi. Allah'tan dile ve bekle

Allah nasip etmiyorsa bir bildiği vardır arkadaşım, asla çok üstüne düşme. Mevlana demiş ki neyi çok istersen o senin imtihanındir. Çocuğun olup da ileride seni üzecegine olmasın daha iyi. Allah'tan dile ve bekle
Hersey allahin takdiri ona lafim yok ama gercek anlamda artik tükendim belirsizlikler beni cok yoruyor inanki

Hersey allahin takdiri ona lafim yok ama gercek anlamda artik tükendim belirsizlikler beni cok yoruyor inanki
Öncelikle kendinize güvenilir bı doktor bulmaya çalışın derim bu süreçte en önemli şeylerden biri de doktor. probleminizin tam olarak ne olduğundan emin olduktan sonra elinizden geleni yaparsınız. yoksa başlı başına belirsizlik olan bu süreçte bı de üstüne sebebini bilememek çok daha yıpratıcı olur vede yapabiliyosaniz su testi çıkartmaya çalışın hayatınızdan biraz zor cikiyo ama o test hayattan çıkınca süreci ilerletmek sanki daha kolay oluyo

Öncelikle kendinize güvenilir bı doktor bulmaya çalışın derim bu süreçte en önemli şeylerden biri de doktor. probleminizin tam olarak ne olduğundan emin olduktan sonra elinizden geleni yaparsınız. yoksa başlı başına belirsizlik olan bu süreçte bı de üstüne sebebini bilememek çok daha yıpratıcı olur vede yapabiliyosaniz su testi çıkartmaya çalışın hayatınızdan biraz zor cikiyo ama o test hayattan çıkınca süreci ilerletmek sanki daha kolay oluyo
Gitmediğim doktor kalmadi ozelde de oyle 1 asilama var bos hormonlar hsg hersey temiz gel gelelim sonuc yok ve bu beni yoruyor test ayri bi olay zaten ve bugun gecikmenin 3.gunu dun kan verdim aksam sonuc gene ayni 2.30 baska deger goremiyorum en son eyluyle 40 gun gecikmistim sonra kendiliginden adet oldum kasimda yine gitmistim hormonlara baktirdim.gene temiz bu ay sakindim saldim ama sonuc yine adet olamama ve sonuc hüsran

Beklemek mi ben anlamıyorum ya anlayamıyorum sizleri çevremizde sizin gibi destek olduğunu motive edip bide sizin gibi konuşup ben sana dua ediyorum ben senin yanındayım demez misiniz? Cidden siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Bu mesajınız bile yıllardır uğraşıp operasyon üstüne operasyon geçiren kadınlara ne kadar ağır bilir msiiniz kadın zaten başlı başına bi belirsizlik içinde daha elimden neler gelebilir derdinde. Siz bekle bide kendiliğinden olur amma sabirsizsinda deyin cidden bu kafalar nasıl kafalar anlayamadan ben ölüp gidecem kanser olan hastaya da o zaman Allah sana bu hastalığı vermiş vardır bı bildigi bekle başlama tedaviye doktora gitme diyelim. Ya lütfen artık hassas olmayı öğrenelim ya öğrenelim evlat annelik bı kadın için şu fani dünyada enn hassas konular ya en hassas konular belki siz ne var ki bunda ben kötü bişi demedim diyosunuz ama kadının cevabına bak size bisileri ispat esmeye çalışıp inanki diye ekleme yapiyo cümlenin sonuna

Back