Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı resimlerin olduğu sitede sigara içenlerle de alakalı görüntüler var ben kendi adıma dehşete kapıldım , sigarayı bırakmaya çalışıyorum kendimi nasıl olsa az içiyorum diye kandırıyordum ama 1 tanesi bile aynı etkiyi verebiliyormuş , görünce midem bulandı açıkçası .
aman allahım kimseyi düşürme bu batağa bir kere düştün mü çıkması o kadar zordur ki hele ki sırf bu pisliği alamak için milyonlarca kadın fuhuş batağına sürükleniyor kimseye verme yarabbi
daha öncede bu resimleri görmüştüm .çok etkilenmiştim.paylaşımın için tesekkür ederim arkadasım.gençlerimiz bu resimleri örnek alırlarda gençecik vücutlarının ne hale geldigini görüp uyuşturucu illetine başlamazlar.allah uyusturucuya başlayanları tez günde bırakmayı nasip etsin.