B blackmoonlight Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 124 35 25 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi kokunhuzur45 #21 kokunhuzur45 .!.: Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin inşallah eşimi bekliyorum geliyor gideceğiz inşallah kötü birşey çıkmaz ilk hamileligim olacak o yüzden tedirgin oldum Genişletmek için tıkla... korkma iyi düşün. hayırlısını iste hep Allahtan. varsa çok seviniriz yoksa da daha zamanı vardır de ve üzülme
kokunhuzur45 .!.: Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin inşallah eşimi bekliyorum geliyor gideceğiz inşallah kötü birşey çıkmaz ilk hamileligim olacak o yüzden tedirgin oldum Genişletmek için tıkla... korkma iyi düşün. hayırlısını iste hep Allahtan. varsa çok seviniriz yoksa da daha zamanı vardır de ve üzülme
K kokunhuzur45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2017 70 23 26 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi kokunhuzur45 #22 blackmoonlight .!.: korkma iyi düşün. hayırlısını iste hep Allahtan. varsa çok seviniriz yoksa da daha zamanı vardır de ve üzülme Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
blackmoonlight .!.: korkma iyi düşün. hayırlısını iste hep Allahtan. varsa çok seviniriz yoksa da daha zamanı vardır de ve üzülme Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim