- 2 Ağustos 2017
- 70
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi kokunhuzur45
Var görünüyor canım hemen bir kan testi vermelisin ona göre kanamaya müdahale ederler belki nebilim önlem almış olursun.2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasınıkarnım da çok ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz
3 Eylül e randevu alabildim geç mi oluyor çok? ilk hamileligim olacak olursa inşallah korkuyorum bu yüzdenVar görünüyor canım hemen bir kan testi vermelisin ona göre kanamaya müdahale ederler belki nebilim önlem almış olursun.
Sabah sağlık ocağından verebilirsin3 Eylül e randevu alabildim geç mi oluyor çok? ilk hamileligim olacak olursa inşallah korkuyorum bu yüzden
Tamam teşekkür ederimSabah sağlık ocağından verebilirsin
Canım kandan takibini yap ama 3 eylüle de çok var başka doktor yok mu özel falan3 Eylül e randevu alabildim geç mi oluyor çok? ilk hamileligim olacak olursa inşallah korkuyorum bu yüzden
Kanda şuan çıkar mı erken değil yani değil mi şuan yapılsa hamile olup olmadığım çıkar mıCanım kandan takibini yap ama 3 eylüle de çok var başka doktor yok mu özel falan
Canım tabiki varsa çıkar testin silik çıkmış var gibi duruyorKanda şuan çıkar mı erken değil yani değil mi şuan yapılsa hamile olup olmadığım çıkar mı
varsa çook rahat çıkar çünkü beta önce kana sonra idrara geçiyorKanda şuan çıkar mı erken değil yani değil mi şuan yapılsa hamile olup olmadığım çıkar mı
Canım kandan takibini yap ama 3 eylüle de çok var başka doktor yok mu özel falan
Canım tabiki varsa çıkar testin silik çıkmış var gibi duruyor
9 gün önce gittim fakat kanda çıkmadı dr da dedi daha erken regl gecikmeni beklemen lazım tekrar test yapacağım diye o halde tekrarliyayim kan testinivarsa çook rahat çıkar çünkü beta önce kana sonra idrara geçiyor
Öyle yapayım tedirgin oldum iyiceÖnemli olan hamilelik çıkması değil kanama varsa müdahale edilmesi imkan varsa özele git
ben bundan daha silik öğrendim hamile olduğumu :) şu an 6+3 hamişimm. hakkında hayırlısı olsun bebeğim kan ver hemenn2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasınıkarnıma kramp giriyor kasıklarım ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz
Var görünüyor. Özel hastaneye gidip kan verebilirsin 1 saat içinde çıkıyor sonuç2.test im de bu şekilde çıktı regl günüme 1 2 gün var ve dün pembe açık renkte kanamam oldu bugün de yogunlasti pembe kanama karnıma kramplar giriyor bu şekilde olup hamile olanlar yazabilirmi hamile olabilirmiyim degerlendirdigimiz gün 1 Ağustos 7 Ağustos son regl ilk günü 26 temmuz korkuyorum düşük mü yoksa yerleşme kanamasınıkarnıma kramp giriyor kasıklarım ağrıyor normalde regl günüm hiç şaşmaz
Canım 9 gün diyorsun ozaman çıkmaması normal bak şimdi sen idrar testi yapmışsın ya burda gebelik var görünüyor teste göre e kanamam da var diyorsun Oyüzden bir an önce kan testi ver ki ona göre müdahale edilsin9 gün önce gittim fakat kanda çıkmadı dr da dedi daha erken regl gecikmeni beklemen lazım tekrar test yapacağım diye o halde tekrarliyayim kan testini
Aaa canım hayırlı olsun nasıl oldu belirtilerin nelerdi yumurtlama takibi yapmışmıydınben bundan daha silik öğrendim hamile olduğumu :) şu an 6+3 hamişimm. hakkında hayırlısı olsun bebeğim kan ver hemenn
Aradım Eşimi bekliyorum gideceğiz inşallah bir sorun yokturCanım 9 gün diyorsun ozaman çıkmaması normal bak şimdi sen idrar testi yapmışsın ya burda gebelik var görünüyor teste göre e kanamam da var diyorsun Oyüzden bir an önce kan testi ver ki ona göre müdahale edilsin
Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin inşallahben bundan daha silik öğrendim hamile olduğumu :) şu an 6+3 hamişimm. hakkında hayırlısı olsun bebeğim kan ver hemenn
Gideceğim Teşekkür ederimVar görünüyor. Özel hastaneye gidip kan verebilirsin 1 saat içinde çıkıyor sonuç
hayır hiç takibini yapmadım. regl bittiği gün birlikte olduk ama plansızdı :) bize de sürpriz oldu yoksa inan düşünmüyorduk. belirtilerim kasık ağrım ve bel ağrım olduAaa canım hayırlı olsun nasıl oldu belirtilerin nelerdi yumurtlama takibi yapmışmıydın