- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Göremedim canım malesefSabah 2 tane test yaptim farkli marka biri pozitf digeri negatf cikti hatta pozitf olan su döktüm hala duruyor kirmiziligi sonra baska bitane daha yaptim oglen negatf cikti kafam karisti.. asıl mesele testte su döktüm silinmedi hala duruyor..
Bence umutlanmayın ama inş vardırSabah 2 tane test yaptim farkli marka biri pozitf digeri negatf cikti hatta pozitf olan su döktüm hala duruyor kirmiziligi sonra baska bitane daha yaptim oglen negatf cikti kafam karisti.. asıl mesele testte su döktüm silinmedi hala duruyor..
Ortadakinde varGöremedim canım malesef
Yakindam baya net ama kafam karisti ya diger testler negatfOrtadaki de var gibi ama ben emin olamadım. belki yakından daha nettir. fotoğraf ta çıkmayabilir
9 gun geciktiCanım regl tarihin nedir? Kaç gün var?
Canım dokuz gün geçti ise diğer iki testte de çıkardı9 gun gecikti
Dağılmış gibi görünüyor regl nezamanOrtadakinde var
9 gun geciktiDağılmış gibi görünüyor regl nezaman
9 gün gecikmeyle çıkar aslında kan testi yaptırsan net sonuç için9 gun gecikti
Persembe gunune randevu aldim o zamana kadra zaten adet olmazsam belli olur9 gün gecikmeyle çıkar aslında kan testi yaptırsan net sonuç için
Herşey gönlünce olur inşallahPersembe gunune randevu aldim o zamana kadra zaten adet olmazsam belli olur
Suan 3 tane test yaptim cok hafif silik cizgi cikti üçünde de ama telefondan cekince belli olmuyor persembe gunu doktora gdecegm zaten bakalim neolcak umitlenmek istemiyorum cnku bole cok basima geldiGeç döllenme de olabilir. Kaçıncı dakikada çıktı ortadaki testte çizgi?
Geç döllenme olma ihtimali yüksek, elinizde test varsa yarın da yapıp bugün çıkan çizgilerle karşılaştırın, koyulaşma varsa gebelik vardır, kan verirsiniz. İnşallah meleğiniz sizinledirSuan 3 tane test yaptim cok hafif silik cizgi cikti üçünde de ama telefondan cekince belli olmuyor persembe gunu doktora gdecegm zaten bakalim neolcak umitlenmek istemiyorum cnku bole cok basima geldi
InsaAllahGeç döllenme olma ihtimali yüksek, elinizde test varsa yarın da yapıp bugün çıkan çizgilerle karşılaştırın, koyulaşma varsa gebelik vardır, kan verirsiniz. İnşallah meleğiniz sizinledir
Bizim burda 2 gune cikiyor yarin test yaparim zaten belli olurAile sağlığında kan testi yaptırsanıza. Sabah kan vreceksiniz, öğleden sonra çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?