• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakarmısınıııız

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
selam kızlar. 1. 2. ve 3. resim benim saç rengim. saçlarımı şöyle sarıya dönük bi renge boyatmak istiyorum. gördüğünüz gibi biraz bakırlık var. uçlara sarı balyaj düşündüm ama önce bakırlıkları mı gidermem gerekiyor sizce bu rengin üstüne balyaj olmaz mı?ve balyajı çok doğal bi sarı istiyorum varmı bi önerinz?
mesela 4.resimde bnm doğal saç rengim uçlarda oksijen suyu var, oksjn suyu uyguladığımda çok doğal tatlı ışıltılı bı sarı olmuştu çok hoştu öyle bi rengi nasıl tutturablrm bi daha? sadece uçlardaki renge bakarak sölemeyn saçımın tamamnın sapsarı olmasını istemiyorum
4.5 resimdekiler gibi istiyorum , napıyım szce? :kedi:

Son düzenleme:
ya bu benim doğal saç rengim ve ben sarışındım yani gören sarışın diyodu soğan kabuğu biraz daha kızıllı deil mi bnm saçımda hiç kızıl yoktu görüldüğü gibi diplerdeki renk ama uçlarda oksjn suyu vardı . sarı deil mi ya :)
herneyse hangi renkse bu nasıl yaparım fkri olan yokmuu

bence tarçına boya sonucta saçında kızıllık var kuaföre gidip açtırman gerekir ama yazık olur saçların maffolur...
bence tarçın renge boyaaa ucların şuanda açıkkk daha açık tutar güzel olur bence en iyi tarçın rengiii..kızıllık olmasa sarıya boya derdim çünküüü evde boyamaların sonucunda sarı boya baya koyu tutuyorrr..

canım koyu sarı kolestonda var. ama sarı değil eminm senn uçlardaki yada çok koyu sarı. en koyu sarıda bu

19626_buyuk.jpg

Son düzenleme:
tarçın kızıllı bi renk nemcim yani istediğm bu renkle alakası yok istdğm renk olmcksa nedn boyıym bşuna ypratıym ki

tarçın kızıllı bi renk nemcim yani istediğm bu renkle alakası yok istdğm renk olmcksa nedn boyıym bşuna ypratıym ki

cnmmmm senin saçında baya bi kızıllık var onun içinn evde sarı tonlarına boyarsan maffedersin yama gibi olur saçın..haniii kızıl varken saçında tarçıın,bbakır tarzı boyalar en iyi tutuyorrr..ben çünkü tüm renkleri evde denedim zamanındaaklinialirimsmileozaman bikereligine kueföre git kızıllıgı akıtıp boyasınlar istedigin renge sonrada evde kendn boyarsınnn cnma.s.

40 kşi bakmş grp grp çkıomsnz arkdşlar hçmi bilen yok?

arakdaşalr geçende böyle bir muhabbet oldu konu açılıyor cvp veren cıkmayınca hemen sert cıkıyorlar burası gonullu bır forum kımse kımseye cvp vermek zorunda degıl bılgısı olan varsa mutlaka yardımcı olur ama zorla degılkı canım moderatorler bu durumlara neden goz yumuyor bu tur konuları kapatmıyor

sert çıkmadım ki ben konuyu anasayfada yukarılara tasımak icin yazdım bakarsan bu yazıyı yazdıktan hemn sonra da cevap geldi
sert çıkmakla alakası yok gönüllü bi forum evet ama ben burayı öyle resmi biyer gibi görmüyorum bütün forumdakileri arkadaşımmış gibi görüyorum arkadaşlarına da hafiften sitem edersin dimi onun gibi böyle düşünülceği aklıma gelmemşti afedersin

sert çıkmadım ki ben konuyu anasayfada yukarılara tasımak icin yazdım bakarsan bu yazıyı yazdıktan hemn sonra da cevap geldi
sert çıkmakla alakası yok gönüllü bi forum evet ama ben burayı öyle resmi biyer gibi görmüyorum bütün forumdakileri arkadaşımmış gibi görüyorum arkadaşlarına da hafiften sitem edersin dimi onun gibi böyle düşünülceği aklıma gelmemşti afedersin

moderatörlerin konuyu neden kapamadığına kadar getirmiş arkadaş.özür dilemene gerek yok ki canım.ben de gördüm senin girip girip çıkıyomusunuz yazdığını bana hiç de sert çıkmışsın gibi gelmedi.geçen günkü mesele bambaşkaydı.sizden gelen yardım allahtan gelsin dedi biri.hiç de mukayese edilecek bi durum yoktu bugün bence.sıkma canını yok yere.yerimseniben

Back