• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız

pr3nses21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.139
841
53
Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım daha doktora gidemedim 2 gün önce silik çıkmıştı dün de yaptım normal belli olan şekilde çıktı bugünde yaptım çift çizgi çok belli olmasada .
2 gün öncede pembe akıntı tarzı birsey teldi şimdide peçeteye akıntı ilke beraber çpk açık renkli pembe gibi birşey geldi. Geçen ay kimyasal gebelik(18 ocakta sonlandı kanama gelmişti) yaşamıştım biraz korktum. Sol kasığıma ara ara batma oluyor . Sizce nedir. Randevu aldım ama tırstım açıkçası . Yardımcı olurmusunuz.

Daha önce post açtım ama yazan olmadı sanırım yanlış yere açmıştım.

Eklentiler

• 363A1E6F-FE89-4827-884F-A4647A75093D.jpeg
    363A1E6F-FE89-4827-884F-A4647A75093D.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 56
Acile gidin kan verin bazen kan değeri pozitifken de düşük önleyici yapabiliyorlar keseyi beklemeden.

Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım daha doktora gidemedim 2 gün önce silik çıkmıştı dün de yaptım normal belli olan şekilde çıktı bugünde yaptım çift çizgi çok belli olmasada .
2 gün öncede pembe akıntı tarzı birsey teldi şimdide peçeteye akıntı ilke beraber çpk açık renkli pembe gibi birşey geldi. Geçen ay kimyasal gebelik(18 ocakta sonlandı kanama gelmişti) yaşamıştım biraz korktum. Sol kasığıma ara ara batma oluyor . Sizce nedir. Randevu aldım ama tırstım açıkçası . Yardımcı olurmusunuz.

Daha önce post açtım ama yazan olmadı sanırım yanlış yere açmıştım.
Tatlım hemen edişelen me belki yerleşme kanaması denen durum oluyordur iyi yapmışsın doktora randevu alarak ama kötü düşünme 🌿

Back
X