• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız?

ayyssunn35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
36
51
8
36
Kızlar ben internetten üzerinden telefonumu satmaya karar verdim. Alıcı da cıktı. Yanlız telefon benim uzerime kayıtlı faturası bana ait. Benden sonra bylock gibi programlar yüklerse alan benim başım yanar diye korkuyorum satmaya ama paraya ihtiyacım var satmam lazım. Bilgisi fikri olan yol gösterecek birisi var mı

Fetoden olup başka birini yakmak isteyen biri. Bir de sadece bylock yüklemek degil o yönde birine giderse. Öğretmenim ben. Korkuyorum böyle şeylerden ne yalan söyleyeyim.

Satarken bir işlem yapılıyordu biraz araştırın 2. El telefon satan işletmelerde

Fetoden olup başka birini yakmak isteyen biri. Bir de sadece bylock yüklemek degil o yönde birine giderse. Öğretmenim ben. Korkuyorum böyle şeylerden ne yalan söyleyeyim.
:KK70:
allah ıyılıgınızı versın
ınternetden satıs yaptıgınızda o satıs gerceklesıyor
madem bukadar korkuyorsunuz ekran goruntusu alın :KK70:

merak etmeyın oyle bırsey olsa kı olmaz... olursa telın hangı sehırde oldugu kım tarafından kullanıldıgı ne zaman satıldıgı ogrenılır cok basıt
okadar 3784782 el teller ortalıkta kullanılıyor ... kımseyı almadılar ıcerı buyuzden

Şu IMEI li telefonu şu kişiye şu paraya sattım" diye faturaya veya fatura fotokopisine yazarsanız başınız ağrımaz..Sizde de kopyası olsun ama..:KK39:

Alacak olan böyle sorgulamadı zaten:) sahbndn. Com dan satıyorum. Orda satış işlemi olmuyor ya havale yapacak ben telefonu kargoya vereceğim o yüzden korktum. Valla olmaz derim olur diye sağlama almak istedim. Annem de söz dible satma deyince iyice korktum burda bir sorayim dedim :oops:

Şu IMEI li telefonu şu kişiye şu paraya sattım" diye faturaya veya fatura fotokopisine yazarsanız başınız ağrımaz..Sizde de kopyası olsun ama..:KK39:
Bir de havale yaptığı paranın açıklamasına bunu yazmasını istesem kargo belgesine telefon satisi gibi bir ibare yazdirsam o belgeyi de alsam sistemdeki yazismalari da alsam dosya yapsam bir şey olmaz herhalde :KK70::KK53:

Bir de havale yaptığı paranın açıklamasına bunu yazmasını istesem kargo belgesine telefon satisi gibi bir ibare yazdirsam o belgeyi de alsam sistemdeki yazismalari da alsam dosya yapsam bir şey olmaz herhalde :KK70::KK53:
Alacağı varsa da vazgeçer :KK48:kargonun ambar tesellüm fişini saklayn yeter detaya gerek yok..

Back
X