- 14 Şubat 2025
- 77
- 12
- 3
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
-
ayy canım güvenme derim bu teste hele ki bu haldeykenBen mi çizgi görüyorum acaba silik Eki Görüntüle 3550404
Evet bende gördüm çok azda olsa var testin markası artimed ilk defa bu markayı deniyorum acaba sonucu doğru veriri mi adetim 5 gün geçti sabahları da mide bulantosi varÇok hafif bir ton farklılığı var gibi
Eczanede başka marka yoktu adetim de geçti 5 gün oldu sabah mide bulantım var 2 gün sonra kaset test yapsam doğru sonuç alır mıyımayy canım güvenme derim bu teste hele ki bu haldeyken
bu test %1 doğruysa yüzde 99 yanlış çıkıyor dikkat et çok umutlanma derim
Başka bir marka ile tekrar deneyin isterseniz. Burada okuduğum kadarıyla artımed çok da güvenilir değil, yalancı pozitif sonuç verebiliyorEvet bende gördüm çok azda olsa var testin markası artimed ilk defa bu markayı deniyorum acaba sonucu doğru veriri mi adetim 5 gün geçti sabahları da mide bulantosi var
Teşekkür ederim olmadı 2 gün sonra falan kaset test denerimBaşka bir marka ile tekrar deneyin isterseniz. Burada okuduğum kadarıyla artımed çok da güvenilir değil, yalancı pozitif sonuç verebiliyor
Kaset test daha doğru çıkartırEczanede başka marka yoktu adetim de geçti 5 gün oldu sabah mide bulantım var 2 gün sonra kaset test yapsam doğru sonuç alır mıyım
Teşekkür ederim yanitladiginiz içinKaset test daha doğru çıkartır
ama erken olanlara sakın güvenme
kasette doğru sonuc alırsınız merak etmeyin
Adetiniz geciktiyse kaset testi şimdi de kullanabilirsinizTeşekkür ederim olmadı 2 gün sonra falan kaset test denerim
Teşekkür ederim yanitladiginiz için
başka belirtileriniz nelerdi
İlk idarar daha mı doğru sonuç veriyor tamam onu da deniycem teşekkür ederimSiz sabah ilk idrar ile yapın normal olanı ile sonuç belli olur bende bu şekilde öğrendim.
A o zaman kesin vardırKarnim ağrıyor son 6 gündür ve batma oluyor gogsum de koyulasmis başka bir belirti yok çok şık da idrara cikiyorjm en ufak bir su icmede bile
İlk hamileeligimde sadece lekelenme ile öğrenmiştim karnım çok ağrıyordu mide bualntisi falan olmayınca acaba dedim her gebelik farklı mı inşallah vardır yaaA o zaman kesin vardır
Aynen öyle aksatma bu söylediğimi net sonuç veriyor bende bu sabah öğrendim daha rica ederim bol şans dilerim.İlk idarar daha mı doğru sonuç veriyor tamam onu da deniycem teşekkür ederim
Allah anneli babalı büyütsun sağlıcakla gelsin inşallahAynen öyle aksatma bu söylediğimi net sonuç veriyor bende bu sabah öğrendim daha rica ederim bol şans dilerim.
Allah gönlünüze göre versinİlk hamileeligimde sadece lekelenme ile öğrenmiştim karnım çok ağrıyordu mide bualntisi falan olmayınca acaba dedim her gebelik farklı mı inşallah vardır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?