• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız lütfen

Mesraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
9
3
1
27
Merhaba beta hcg değerim 41 972 çıkmış adetlerim düzensiz bu yüzden tam belli değil sizce kaç haftalık hamileyim

Doktorunuz ultrasonda bebeğin gelişimine göre tahminde bulunmadimi. Burda sorunuzun cvp ni bulamazsınız

Merhaba beta hcg değerim 41 972 çıkmış adetlerim düzensiz bu yüzden tam belli değil sizce kaç haftalık hamileyim
Bebeğin haftası beta hcg ile tam net belirlenmiyor, kese ölçümü bebek ölçümü gibi ölçümler ile belirleniyor, Beta hcg artmaya devam ediyor fakat bazen bebeğin gelişimi geriden daha yavaş ilerleyebiliyor.

Merhaba bende bugün baktirdim tahmini 4 haftalık beta degerim 10148 çkti. Beta degerinin erken haftalarda bu kadar yuksek çikmasi iyi mi kotu mu bilemedim? Bu durumda olan var mi?

Degil benimde 4 bin civarıydi. Betanin yüksekliği değil düşük olmasi risklidir
5 haftalık gebeyim şimdi bugün baktırdım 15 bin çıktı beta hcgm. Vajinal ultrasonla baktırdım kese görünüyor. Bebek henüz görünmüyor. Kasıklarımda ağrı var lekelenmeler de oldu bugün düşük olur mu acaba

5 haftalık gebeyim şimdi bugün baktırdım 15 bin çıktı beta hcgm. Vajinal ultrasonla baktırdım kese görünüyor. Bebek henüz görünmüyor. Kasıklarımda ağrı var lekelenmeler de oldu bugün düşük olur mu acaba
Doktora söyledin mi lekelenmeyi progestan baslar. Bu dönemler lekelenmeler oluyor benimde başıma geldi dusuklerimdede olmustu sağlıklı ilerleyen hamileligimdede olmustu

Back