Hamılesınız muhtelemeln ümitlendırmek ıstemem ama bende ovülasyon testiyle yaptım net ıkı cızgı çıktı kan verın dogru sonuc ıcınPazartesi günü adet oldum. Pazartesi ve salı çok yoğun bir kanamam oldu çarşamba azaldı yok denecek kadar azdı pede hiç gelmiyordu ama sildikçe pembe bir akıntı gelşyordu. Perşembede öyle oldu cuma da ve aynı pembe lekelenme. İç çamaşırımı kirleticek kadar az. Normalde reglim 1 hafta sürer ve 4-5 gün yoğun kanamam olur. Bu ay olmadı. Bende evde ovulasyon testi vardı onu yaptım. Sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde çıktı. Bende anlam veremedim. Yorum yapar mısınız
Bence gebelik testi yapın dış gebelik gibi durumlarda böyle anormal adet sanılan kanamalar olabiliyorPazartesi günü adet oldum. Pazartesi ve salı çok yoğun bir kanamam oldu çarşamba azaldı yok denecek kadar azdı pede hiç gelmiyordu ama sildikçe pembe bir akıntı gelşyordu. Perşembede öyle oldu cuma da ve aynı pembe lekelenme. İç çamaşırımı kirleticek kadar az. Normalde reglim 1 hafta sürer ve 4-5 gün yoğun kanamam olur. Bu ay olmadı. Bende evde ovulasyon testi vardı onu yaptım. Sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde çıktı. Bende anlam veremedim. Yorum yapar mısınız
Test yapsam çıkar mıHamılesınız muhtelemeln ümitlendırmek ıstemem ama bende ovülasyon testiyle yaptım net ıkı cızgı çıktı kan verın dogru sonuc ıcın
Varsa çıkar cunku once kana karışıyor sonra ıdarara gecıyor test doğruysa kanda kesın cıkarTest yapsam çıkar mı
Yaptınız mı gebelik testiBaşka birşey diyen yok mu kızlar bakar mısınız
Evet yaptımYaptınız mı gebelik testi
Testi ekler misiniz kan verin birde bugünBelli belirsiz silik çıktı
Testin dünki resmi yok ama yarın kaç vermeyi düşünüyorumTesti ekler misiniz kan verin birde bugün
Pek bir şey anlaşılmıyor ama yarın kanda kesin net çıkar nasılsaGözükür mü bilmem kendim baktığımda gözüküyor ama kalite işte buraya ekleyince çözünürlüğü gidiyor
Aynen bakalım hayırlısıPek bir şey anlaşılmıyor ama yarın kanda kesin net çıkar nasılsa
Verdiniz mi kanAynen bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?