• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız kızlar

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Ben sürekli internetten alışveriş yapan biriyim ama artık eve her gün kargocuların gelmesini istemiyorum uyuyorum bebeğimle ilgileniyorum ama alışveriştende vazgeçemiyorum
Şubeye göndertip ordan alma şansım var mı kızlar başına bişey gelir mi bu yöntemle ürünlerimin sürekli bu şekilde şubeye istetsem bir problem olur mu acaba

Sorun olmaz hangi kargoyla geliyorsa onun en yakin subesinin adresini ve ismini yazın. Kargo gelince sizi ararlar 3 gün içinde gidip alabilirsiniz. Ben bazen öyle yapıyorum.

Kargonun başına bir şey gelecekse her türlü gelir. Sonuçta yine şubeye gidip ordan evlere dağıtılıyor.

öyle sıkıntı olmaz da çocuk da varmış gidip almak zor olmaz mı

kendinize sınır koyun haftada bir gün teslimat olacak şekilde alın mesela

yani ne alacaksanız hepsini birden alın

kapıya her gün adam gelmesin diye düşündünüz de her gün gidip şubeden almak zor değil mi

ne bileyim bize şubeler uzak olduğu için bana mı öyle geldi

Samimi oldugunuz komsu yok mu,onun adina gelse. Ben gidip subeden almaya usenirim sahsen

Ben kargo dağıtıma çıktığı saatlerde evde olamadığım için not düşüyorum “... kargo şubesi” diye, sonra gidip oradan alıyorum.

Samimi oldugunuz komsu yok mu,onun adina gelse. Ben gidip subeden almaya usenirim sahsen

ayy Ceyz şimdi komşu evde iken kargocu kargosunu benim adıma getirse samimi olmam ben onunla

çalışıyorum, evde değilim bu nedenle bana gelecek herhangi bir şeyi evde temizlik olan güne ayarlıyorum ki komşularım öyle ayda yılda olan bir şeyi alırlar

yani konu sahibi kendisi üşenip de adamları komşuya mı sarsın

ayy Ceyz şimdi komşu evde iken kargocu kargosunu benim adıma getirse samimi olmam ben onunla

çalışıyorum, evde değilim bu nedenle bana gelecek herhangi bir şeyi evde temizlik olan güne ayarlıyorum ki komşularım öyle ayda yılda olan bir şeyi alırlar

yani konu sahibi kendisi üşenip de adamları komşuya mı sarsın
Bence mahsuru yok ya,anlastiktan sonra komsu alabilir gibi geldi. Yada esinin isyerine gitsin kargocu:))

Bence mahsuru yok ya,anlastiktan sonra komsu alabilir gibi geldi. Yada esinin isyerine gitsin kargocu:))

anlaştıktan sonra gider tabii de her gün geliyorlar ben bıktım diyene komşuna gitsinler demek garip geldi

yani sonuçta siparişi veren bıkmış komşu bıkmayacak mı

Allah Allah:KK70: isyerinde bana kargo gelince ark.teslim aliyordu. Ayni sey komsuda da olmaz mi ki:)

ama sen de iş yerindesin o da

şimdi bana kargo gelse sen de komşum olsan alırsın

ama her gün kargo gelse ve ben evde olsam neden ben alıyorum kendi evde ona gelsin demez misin

anlaştıktan sonra gider tabii de her gün geliyorlar ben bıktım diyene komşuna gitsinler demek garip geldi

yani sonuçta siparişi veren bıkmış komşu bıkmayacak mı
Kiz bebegi uyandiriyormus ya ben ondan seyettim. Neyse susuyorum.:)

ama sen de iş yerindesin o da

şimdi bana kargo gelse sen de komşum olsan alırsın

ama her gün kargo gelse ve ben evde olsam neden ben alıyorum kendi evde ona gelsin demez misin
Bir bebis de bende var sirf bebegi dusundugumden:D

Bizde yakında kargo görevlisiyle arkadaş olacağız:) haftada 2 gün bizim kapıya geliyordu önceden. Şimdi kendimi frenlemeyi öğrendim. Fazla alışveriş yapmıyorum.

Back
X