• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız bu buraya da🫣

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
226
-203
28
Selam kizlar benim adet iki gün gecikti ama bu 1 aydır da afedersiniz sarı akıntı geliyor.Bundan 1 kac gün önce kasık batmalari yaşadım ve koku hassasiyeti oldu ve genelinde halsizlik uyku var. Dr dan randevu bulamıyorum ve ayrıca erken gebelik testi aldım biri silik çizgi çıkmıştı emin degilim tabiki merak edip buraya sormak istedim böyle başına gelen var mı sonucu ne oldu diye.🌹

Selam kizlar benim adet iki gün gecikti ama bu 1 aydır da afedersiniz sarı akıntı geliyor.Bundan 1 kac gün önce kasık batmalari yaşadım ve koku hassasiyeti oldu ve genelinde halsizlik uyku var. Dr dan randevu bulamıyorum ve ayrıca erken gebelik testi aldım biri silik çizgi çıkmıştı emin degilim tabiki merak edip buraya sormak istedim böyle başına gelen var mı sonucu ne oldu diye.🌹
Canım sarı akıntı farklı bit sebepten olabilir. Silikte olsa gördüysen mutlaka kan ile değerlendir.

Her şey gönlünce olsun 🙏🏼🌸

Akıntıyla gebeliğin bir bağlantısı yok ama erken gebelik testlerinde silik gördüyseniz gidip kan verip hcg baktırın mutlaka regl de gecikiyormuş zaten

Back