Bakar mısınız bebeğimin 22.hafta detaylı ultrason görüntüsünde bir tuhaflık mı var?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
114
-107
13
32
Çenesi yok gibi geldi bana. Doktora sordum yüzünde her şey normal mi diye. Normal, bir sıkıntı yok dedi. Ama neden çenesi gelişmemiş gibi duruyor anlamadım. Bir de yüzü de tuhaf geldi bana. İnternetten detaylı ultrason görüntülerine baktım hep çenesi yüzü gayet düzgün çıkmış bebekler. Acaba beni üzmemek için mi yorum yapmadı doktor. Aşağıya fotoğraflarını ekledim. Siz de yorumlar mısınız. Bahsettiğim şey çirkinlik güzellik değil lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Bir anormallik var gibi geldi bana. Özellikle çene bölgesi.

Eklentiler

• IMG_20250303_131352_552.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20250303_131328_986.webp
    21 KB · Görüntüleme: 70
Doktor sizi üzmemek için yorum esirgemez. Zaten şu an maks yarım kilodur. Her şey o kadar küçük ki... Ve üstten çekilmiş biraz da foto.

Suyun içinde olduğu için bir de cihaza bağlı olarak net görüntü alamayabilir çok normal. Benim bebeğin bir fotoğrafında bir burnu var ki evlere şenlik sonraki randevuda gayet normal minnacık bir burnu vardı. yani çok normal sonuçta net bir görüntü alamazlar birçok faktör var. Suyun içinde olması, hareket etmesi vs vs gibi.

Olumsuz birşey görseydi doktor direk söylerdi en ufak ihtimali bile söylüyorlar. İçinize yine de sinmiyorsa başka bir doktordan görüş alabilirsiniz

Dr söylerdi. Yukardaki arkadaşın dediği gibi ihtimali olsaydı bile söylerdi.

Dr lar saklamaz. Yani bebegin sagligini sizi uzmemek icin hicbir doktor riske atmaz. Ayrica suyun icinde. Benim oglumun fotolarida boyleydi hep son haftalarda bile. Hatta gercek halini gorunce cok sasirmistik. Su cok degistiriyor goruntuyu. Internetteki fotolarin cogu zaten cok duzgun cekildigi icin o kadar meshur, onumuze cikan fotolar oluyor. Onlarla kiyaslamayin.

Benim oğlumun da tövbe estağfurullahlık bir fotoğrafı vardı. Ultrasonda böyle değişik çıkıyorlar, doktor her ihtimali söyler merak etmeyin

Fotoğrafını bulabildeydim sizinle paylaşacaktım bulamadım. Benimkininde çenesi çok geride çıkardı. İlk doğduğunda cidden biraz geride gibiydi ama kötü bişeyden bahsetmiyorum yapı meselesiydi sanki şimdi 2 yaşını geçti çene yapısı çok düzgün. Yukarıdan çekilmiş ultrason fotoğrafı için böyle görünmesi çok olası

Kaç kat altındaki bebeğin görüntüsü hd olmaz ki. evham yapmayın. arkadaşlara katılıyorum doktorlar en ufak bi ihtimali bile dan diye söylerler. neden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…