- 27 Eylül 2024
- 41
- 6
- 20
-
- Konu Sahibi vesileclkk
Balık taze olduğu sürece sütten ve süt ürünlerinden zehirlenilmez. Balık ağır bi yemek olduğu için belki ondan dokunmuştur midenizeMerhaba arkadaşlar bugün anneme yemeğe gittim ayıptır söylemesi balık yapmıştı yedikten 3 buçuk saat sonra dondurma yedim üstüne ve şuan ise midem bulanıyor ne yapabilirim korkuyorum acaba zehirlendim mi
Evet balık tazeydi Bilmiyorum ama yerken bişey yoktu zaten fazla da yemedim dondurmayı yedikten bi saat sonra midem bulandı ve kustum ardından mide yanması oldu ve gece 3.30 4 kadar devam etti nasıl uyudum onu bile bilmiyorumBalık taze olduğu sürece sütten ve süt ürünlerinden zehirlenilmez. Balık ağır bi yemek olduğu için belki ondan dokunmuştur midenize
Bilmiyorum normalde böyle bişey yoktu dondurmayı yedikten bi saat sonra bulantılar başladi ve kustum ardından mide yanması başladı kustuktan sonra ilk defa böyle bişey yaşadım3,5 saat sonra diyorsunuz bir şey olmaz
Bencede olabilirSize yazdıktan sonra gece benim de midem bulandı ama ben sadece balık yemiştim arkasından bir şey de yemedim. Bence bize balık ağır geldi
Valla pazardan aldık çok da tazeydi anlarım ben balıktan senelerce balıkçılık yaptı babam ama gece benim de midem bulandı nefes verdikçe sanki balık koktu bütün ev ağır geldi sanırımBencede olabilirdesene aynı durumdaydık
Annemin yaptığı balıkta tazeydi abim almış yerken hiçbirşey yoktu sonradan acısı çıkıyor bebişlerimiz için dayanmak zorundayız:))Valla pazardan aldık çok da tazeydi anlarım ben balıktan senelerce balıkçılık yaptı babam ama gece benim de midem bulandı nefes verdikçe sanki balık koktu bütün ev ağır geldi sanırım
Ay siz hamile miydinizzAnnemin yaptığı balıkta tazeydi abim almış yerken hiçbirşey yoktu sonradan acısı çıkıyor bebişlerimiz için dayanmak zorundayız:))
EvetAy siz hamile miydinizz
Ondan rahatsız etmiştir midenizi herhalde
Bilmiyorum teşekkür ederimmmOndan rahatsız etmiştir midenizi herhaldeen büyük rahatsızlığınız bu olsun