• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakan Yıldız: Yeni bir yangın başladı

değil mi,sayı bilinmezken birden 3 kişi kalıverdi:ssz:

çok fesatım ben galiba şimdiki yangının arkasında başka şeyler düşünmeye başladım:50:

birden bire holding patronu ile ortaya cıkıp kisi sayısını bilecekleri tuttu. 16-18...
simdi de gordunuz mu hesap tuttu diyecekler.

o ölenler insandı, "insan" !!! onlar icin ise yalnızca skoru tutar gibi saydıkları rakamdan ibaret. :50: bari onu dogru yapsalar...

birden bire holding patronu ile ortaya cıkıp kisi sayısını bilecekleri tuttu. 16-18...
simdi de gordunuz mu hesap tuttu diyecekler.

o ölenler insandı, "insan" !!! onlar icin ise yalnızca skoru tutar gibi saydıkları rakamdan ibaret. :50: bari onu dogru yapsalar...

İki gün önceydi sanırım diğer konuda iki arkadaş Ankara`dan aldık bilgiyi 600`e yakın kaybımız olabilir gibilerinden birşeyler yazmışlardı. O günden sonra sağ- yaralı çıkan işçi duymadım belki de kaçırdım.

İki gün önceydi sanırım diğer konuda iki arkadaş Ankara`dan aldık bilgiyi 600`e yakın kaybımız olabilir gibilerinden birşeyler yazmışlardı. O günden sonra sağ- yaralı çıkan işçi duymadım belki de kaçırdım.

az once resmi rakam olarak 485 yaralı, 299 ölü acıklandı.
böylece toplam skoru da tutturmus oluyorlar guya.
yani o kadar yaralı sag kurtulan mı oluyor? hic sanmam.
ölü sayısı tahmin edilen toplama gore yanlıs denmesin, tepki gosterilmesin diye ne hesaplar yapılıyor yahu boyle?!

bir de 177kurtulandan 1 cıkarın, ismi olmayan isci de oyle tamamlanıyor diyorlar.
dalga gecer gibi...

aynı hesabı önlemler icin, sonrasında da iscileri kurtarmak icin yapsalardı acıklanan resmi ölü sayısı dahi cok daha az olurdu.

az once resmi rakam olarak 485 yaralı, 299 ölü acıklandı.
böylece toplam skoru da tutturmus oluyorlar guya.
yani o kadar yaralı sag kurtulan mı oluyor? hic sanmam.
ölü sayısı tahmin edilen toplama gore yanlıs denmesin, tepki gosterilmesin diye ne hesaplar yapılıyor yahu boyle?!

bir de 177kurtulandan 1 cıkarın, ismi olmayan isci de oyle tamamlanıyor diyorlar.
dalga gecer gibi...

aynı hesabı önlemler icin, sonrasında da iscileri kurtarmak icin yapsalardı acıklanan resmi ölü sayısı dahi cok daha az olurdu.

O kadar insan sag cikabilmisse mucize.. insallah oyledir athen..

Back