Bakalım neler yapacağız ?

Gulhan35

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
15
47
Ben Gülhan
Bu konuyu muhtemelen kazen yazıyor şu anda zira benim bilgim dışında gelişiyor konu. Şu aşamada ne yapabilirim bilmiyorum bir ek işe ihtiyacım var. Kazen'e yazdım oğlumun durumunu yazayım mı diye hiç gerek yok bizim üyeler ruhunuzu okur dedi... Devlet memuruyum gündüzleri çalışıyorum ama akşamları yapabileceğim bir ek işe ihtiyacım var. İzmir'de yaşıyorum, şimdilik kazen benden izin almadığı için bu kadar bilgiyi sizlerle paylaşıyor, etik değil farkındayım. Dedim ya bu yazı yazılırken sitede bile değilim. Benim yerime kaleme almış duygularımı.

Sevgi ve saygılarımla....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Az önce kendisi ile görüştüm. Çok net olarak altını çizdiği konu evde yapabileceği bir iş arıyor. Asla burada satılan ürünlerin gelirini kabul etmiyor ki bu konuda kendisine hak verdim(zaten asla böyle bir talebi de olmadı). Evde yapabileceği iş konusunda İzmir'den yardımcı olacak birileri var ise lütfen kendisine özel mesaj ile ulaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…