• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakalım bunları beğenecekmisiniz...

kadehlerden şamdanlar çok hoş oldu sizler nasıl bulacaksınız yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $Fotoğraf0215.jpg
    $Fotoğraf0215.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0212.jpg
    $Fotoğraf0212.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf0213.jpg
    $Fotoğraf0213.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf0214.jpg
    $Fotoğraf0214.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 52
yogurt kovalarından yaptığın saksıları çok begendim...
çok harika olmuşlar ellerinize sağlık....

ya çok şeker olmuşlar bende kirli sepetimi böle yapmak istiyorum.ama nasıl yapılacak bilmiyorum.

Çalışmalar çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık bizim kadınlarımız kadar marifetli başka kadınlar varmıdır ki?hiç zannetmiyorum valla :)))

ya çok şeker olmuşlar bende kirli sepetimi böle yapmak istiyorum.ama nasıl yapılacak bilmiyorum.

bersecim bedeni 120 ilmekten başlıyosun..kapak ise 50 ilmek düz örüyosun artma eksilme yok.. sonra dilediğince süsle...kolay delsin...

hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık insanın yapası geliyo görünce ama nerdee öyle beceriikaydirigubbakcemile3

konuyu başa getirmek istedim
yaa nasıl bi kova kullanılmış ve nasıl örülmüş

ayrıca ben şimdi klozet takımı örüyorum
sakallı ipten ama 56 ilmek başladım paspası çünkü şişe zor sığıyo siz nasıl 120 ilmek başlayabiliyosunuz anlayamdım
ben şimdi iki parça yapıp ekliycem
bilenler cevaplarsa secinirim

saksılara bayıldım hemen yapmayı düşünüyorum kısmetse
yalnız saksıların altına su akmasın diye tabak koyuluyor sizde onları göremedim nasıl olyor?

valla süper olmuşş bende yapacam bu kovalardan eline sağlık :) başlarken sana sorarım artık;)

hepsine bayıldım bilhassa saksılara bende yapacagım ellerine saglık

Back