• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakalım bunları beğenecekmisiniz...

hostes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
80
0
86
Antalya
yoğurt kovalarını çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz...kirli sepetinizide değişime uğratabilirsiniz...:teytey:

Eklentiler

• $Fotoğraf0075.jpg
    $Fotoğraf0075.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 120
  • $Fotoğraf0182.jpg
    $Fotoğraf0182.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fotoğraf0193.jpg
    $Fotoğraf0193.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 109
  • $Fotoğraf0175.jpg
    $Fotoğraf0175.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 128
  • $Fotoğraf0151.jpg
    $Fotoğraf0151.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
ellerinize sağlık,emeğinize sağlık i,yi günlerde kulanın :)

ay arkadaşım ne güzel olmuş güle güle kullan canım bunlar böyle bende kirli sepetimi degişime ugratmak istiyorum ama nasıl bişi yapsam karar veremedim benim klozet takımım hazır daha yeni aldım onuda atmak istemiyorum örmeyede üşeniyorum camacanama örmüştüm bende bu iplerle ama klozet takımına karar veremeyip hazır almıştım ben nasıl bişiler yapabilirim kirli sepetime bana akıl verirmisin

ayyyyyyy çok güzeller canım ellerine sağlık çok güzel değerlendirme yapmışsın

harika olmuş....bende 2 tane kocaman var böyle yoğurt kutusu..10 kg luklardan..kaç kilo ip gitti ve nasıl kaplama yaptın anlatbilirmisin bende deneyeyim...

arkadaşlar ben kiloluk iplerden kullanmadım normal yumak olarak aldım. kova kısmına yaklaşık 1,5 yumak gidiyo kapağına ise yarım yumak gidiyo dileğinize görede süslüyosunuz...şimdiden kolay gelsin bu arada unutmadan yazayım ben bu kirpi iplerden çiçek saksılarım değiş değişikti hepsi aynı olsun diye onlarada yaptım fakat fotolarını koyamadım onlarıda görseniz harika oldular ama onlarıda koyucam bekleyin...

beden kısmına 55 ilmek atıyosunuz kapağınıda 27 ilmekle başlanıyo yalnız kapak her 3 ilmekte bir geri dönülüyo örülürken pas pas örer gibi...

canım hepsi çok guzel olmuş ellerine sağlık.. saksılara daha da bi bayıldım, bende kuçuk yoğurt kovasıyla bir kutu yapmıştım :)

saksılarında harika olmuşlar canım..maşallah neler aklınıza geliyor ne güzel değerlendiriyorsunuz...
çok hoş duruyorlar gerçekten..

hepinize teşekür ederim beğenmiş olmanıza sevindim..daha yaptığım çok güzel şeyler var ama vakit olmuyo int. başına oturmak...

selam ellerine sağlık hepsi çok güzel
bende banyoma diş fırçalığı yapmak istiyorum aynen böyle bana fikir verirmisiniz
birde kutuyu buldum ördüm etrafına nasıl geçiricem dikicemmi
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

çok güzel olmuşlar bende çocuk odasına düşünüyordum ama nasıl yapacağımı bilemiyordum iyi fikir oldu
canım birde kovanın ağız kısımlarına örgüyü nasıl sabitliyorsun anlatırsan çok sevinirim

Ellerine saglik canim harika olmuslar. senden ricam bu iplerin yumagininda resmini koyarmisin buraya.Almanya da bu ipi nasil bir isimle bulacagimi bilmiyorum. Bende bunlardan köse yastigi yapmak istiyorum...Eger resmi koyarsan cok sevinirim. simdiden tesekkürler....

arkadaşlar teker teker cevaplıyorum
kovaya geçirmeden önce dikiyosunuz sonra geçiriyosunuz kovaya
alt ve üst kısınlardanda ip geçirip sabitliyosunuz
almayadaki arkadaş sakallı ip olarak geçiyo bunların ismi resim koyamıyorum çünkü fotoğraf makinem bozuldu inş. alınca daha çok şık ev dekorasyonu için el emekleri koyucam bekleyin...

Back