- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
-
- Konu Sahibi fenerbahcelim1
bak iki kisi biri usun surat burnu usun gbi hafif ve bıyıklı sacları dikik biri de yuvarlak surat sacı dikikcanimmm ask hayatiyla ilgili bana da bakarsann duacin olurum lutfenn
aslinda farkında olduğum biri yok canım ya e de her isimde varr ama cok merakettim kim bunlar acaba uzun suredir hayatımda kimse yok sen olacak mi diyosun yanii hsdi insallahh :))bak iki kisi biri usun surat burnu usun gbi hafif ve bıyıklı sacları dikik biri de yuvarlak surat sacı dikik
aynen iki kisi arasında klıcaksn birinin bas harfi e sen onu istiyeceksnaslinda farkında olduğum biri yok canım ya e de her isimde varr ama cok merakettim kim bunlar acaba uzun suredir hayatımda kimse yok sen olacak mi diyosun yanii hsdi insallahh :))
bas harfi e diyosun hmmm hadi bakalım olursa ilk sana soyleyecegim her sey gonlunce olsun canimmm :)))aynen iki kisi arasında klıcaksn birinin bas harfi e sen onu istiyeceksn
ins aminn sen bakabliyo musun fal?bas harfi e diyosun hmmm hadi bakalım olursa ilk sana soyleyecegim her sey gonlunce olsun canimmm :)))
maleseff canm yaa cok isterdim bakabilmeyiiins aminn sen bakabliyo musun fal?
hmm pki canımmaleseff canm yaa cok isterdim bakabilmeyii
Aa afedersiniz simdi gordum :) tabiki bakarim.. ama su an degilde bi saat ici de ancak bakabilicem :) sevindim birseylerin cikmasina.. insallah hayirlisi olur herseyin... yazicam :)