Bakabilir misiniz?

merhaba burnu kocaman yani nasıl derler burnu ile beraber konuşan resmen bir kadın var hoş baktığını söyleyemeyecğim.ne dilediyseniz olacak diyebilirim..hane içerisinde bir adım atmak yeni bir başlangıç istiyorsunuz ama biraz zamanı var gibi..yollarınız var hepside tertemiz..siz anaannenizin kızısınız.. onun desteği ya da onun arkasına saklanmak istiyorsunuz resmen...evlimisiniz bilmiyorum ama eğer öyle ise ortada bir çocuk problemi görmekteyim... bir yol ayrımı bu hakkınızda hayırlısı olması dileği bu kadar ancak benim görebildiklerim

Uzak bir yerde yaşli bir insan var.. sizi yaniyan sizin ile bagi olan bi kimse.. bir sebepten dolayi size alinmis veya kirilmis gibi.. ve bir bebek arabasi uzerine egilmis durup size bakiyor gibi.. yani cok fantastik gelebilir ama baya kin tutmus size coluk cocuk varsa beddualarin hedefi henuz yurumeye baslamamia bir cocuk.. zarar geldiginde sizin fazlasiyla uzuleceginiz bir cocuk... ama o yasli kimse boyle ic karartici.. ya cokkkk kotu bir insan yada buyudur vs gibi islerle arası olan bir insan.. bir sebepten dolayi ortaya bir olay dusecek saman alevi gibi parlayip sonecek gerci ama o sure zarfinda aileniz veya cevrenizdeki insanlar gercekten ofkeyle hareket edecek.. ve birden fazla yol ayriligi var.. ya buyuk bir ayrilik yada sorun yasatacak gelgitler olacak.. yani ayrilik olmasa bile kafada surekli ayrilik fikriyle yasanacak... cok tuhaf kisa kotu sacli veyaz gomlekli bir adam, kucaginda yeni dogmus bir bebek var ve uzaklasiyorlar.. ay faliniz azcik ic karartici.. yani allah korusun Ölum vs olayindan ziyade ayrilik kirik dokuk seyler var.. Hayrolsun insallah bu kadar becerebildim fotoda.. fincani iyiiiiice yikayin tertemiz olsun aksin gitain dertler

Teşekkür ederim baktığınız için hayır evli değilim hayırlısı olsun herşeyin.

Teşekkür ederim baktığınız için. Falıniz çok doğru.çok saşırdım tekrar tesekkur ederim. Annemin falinada bakabilir misiniz? Eğer zahmet olmazsa?

Aa afedersiniz simdi gordum :) tabiki bakarim.. ama su an degilde bi saat ici de ancak bakabilicem :) sevindim birseylerin cikmasina.. insallah hayirlisi olur herseyin... yazicam :)

Aa afedersiniz simdi gordum :) tabiki bakarim.. ama su an degilde bi saat ici de ancak bakabilicem :) sevindim birseylerin cikmasina.. insallah hayirlisi olur herseyin... yazicam :)

Tamam sorun değil musait olduğunuzda bakabilirsiniz çok ama çok teşekkür ederim size zahmet oluyor ama kusuruma bakmayın..hakkınızı helal edin.

Peki benim falimda aşk hayatımla ilgili birseyler gördünüz mü? Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur. :)

Ne demek canim ya :) arada bakiyorum oyle fala ama tabi cok baktigimi iddia etmiyorum.arada malum oluyor demek ki tutuyo birseyler :) henuz bakamadim ama soz rahatlar rahatlamaz dogru duzgun oturup dikkatlice bakicam iki falada :) ayrica tesekkur ederim faliniza bakmaya layik gordugunuz icin eheh

hoslandıgım cocuk adı Berker benden 2 yas kücük onun niyetine icip kapadım.adım Ebru onun falına bi bakar mısınız? birde benle arasında birsey olacak mı? yengem 1 aya kadar olacak dedi de?? siimdiden tesekkürler

berker in falı
hoslandıgım cocuk adı Berker benden 2 yas kücük onun niyetine icip kapadım.adım Ebru onun falına bi bakar mısınız? birde benle arasında birsey olacak mı? yengem 1 aya kadar olacak dedi de?? siimdiden tesekkürler.
onun dogum tarihi tek tarihini biliyorum 1998 kırıkkale veya ankara da dogdu.benim dogum tarihim:11 eylül 1996 sakarya da dogdum aslen kırıkkale liyim.o da kırıkkaleli.onun halasının oglu ile halamın kızı evli ve amcamın oglunun cok yakın arkadsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…