- 19 Mayıs 2020
- 46.390
- 207.514
İsmail' de sağlam aura varmış.Yeminle acayip merak sardı beni.
Tipi falan nasıldır ki bu kadar kendinden geçip sevmişsin.
Gerçi benim bir arkadaş var. Sevgilisinden ayrıldı 4 sene kimseyle oturup bir çay bile içemedi. Ağla zırla dayanama yaz, sitem et. Ismail de Ismail..
Bir gün Ismail'in fotoyu ben bir gördüm.
Hayallerim yerle bir.
Gönül bu ota da b.ka da tabi..
benim bildiğim de kestane döt kısmına denirAllah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
Yanlış bilmiyom gel bizim köyeebenim bildiğim de kestane döt kısmına denir
şeftali en bilineni ya hatta dirty talkinglerde sulu şeftali benzetmesi yapılırO bence yakışmıyor findik fistik iyi bence seftali de hos deeell
bizde de pamuk denirrrBizde fındık deriz bak hahahahha
amaaan salıver gitsin zaten şekline şemaline bakmıyolar kiHerkese selamlar, bu aralar bu posta sık danışır oldum farkındayım:) ama ilk birlikteliğimi yaşadım lütfen mazur görünüz:)bir sorum da genital bölgeyle ilgili benim genital bölgemde kararma var ve batık lekeleri var biraz ilişki sırasında güzel gözükmesi için kullandığınız,sürdüğünüz birseyler var mı???? Mesela şöyle düsünün nasıl yüze makyaj yapılıyorsa güzel durması için o bölgeye de sürebileceğimiz bi şeyler yok mu? Kapatıcı falan? Mesela bebek pudrası sürsek nasıl olur? Çok mu belli olur ilişki sırasında sorun çıkar mı birde biyerlere falan bulaşır mı, kullanan var mı?,ya da başka birşey???
Dag gıbı sevgilimdi o benim...Yeminle acayip merak sardı beni.
Tipi falan nasıldır ki bu kadar kendinden geçip sevmişsin.
Gerçi benim bir arkadaş var. Sevgilisinden ayrıldı 4 sene kimseyle oturup bir çay bile içemedi. Ağla zırla dayanama yaz, sitem et. Ismail de Ismail..
Bir gün Ismail'in fotoyu ben bir gördüm.
Hayallerim yerle bir.
Gönül bu ota da b.ka da tabi..
Herkese selamlar, bu aralar bu posta sık danışır oldum farkındayım:) ama ilk birlikteliğimi yaşadım lütfen mazur görünüz:)bir sorum da genital bölgeyle ilgili benim genital bölgemde kararma var ve batık lekeleri var biraz ilişki sırasında güzel gözükmesi için kullandığınız,sürdüğünüz birseyler var mı???? Mesela şöyle düsünün nasıl yüze makyaj yapılıyorsa güzel durması için o bölgeye de sürebileceğimiz bi şeyler yok mu? Kapatıcı falan? Mesela bebek pudrası sürsek nasıl olur? Çok mu belli olur ilişki sırasında sorun çıkar mı birde biyerlere falan bulaşır mı, kullanan var mı?,ya da başka birşey???
Doğrudur onda popo ile de benzerlik var bi ara kim kardashian seftali ile patlican emojisi koymuştu kocasiyla fotosunaşeftali en bilineni ya hatta dirty talkinglerde sulu şeftali benzetmesi yapılır
Onu genelde agdadan sonra pambığ gibi oldu derimbizde de pamuk denirrr
Bizim burda da ya pammuukk derler yada kukuAllah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
teşekkür ederim yorumunuz için ve de dalga geçmeden soruma cevap verdiğiniz için sağolunGenital bölgeye pudrayı tavsiye etmiyor uzmanlar, hem nemlenince hamur gibi olur daha fena. İlişkiden bağımsız olarak yüz için ve hassas bölgeler için kullanılan beyazlatıcı kremler var, deneyebilirsiniz isterseniz ama bilmediğiniz şeyler sürmeyin, hassas bölgeye uyumlu bir şey olmalı. Ama bence bunu kafanıza hiç takmayın derim, Herkesinki öyle, erkekler de aynı dertten muzdarip.
Allah iyiliğinizi versin inşAllahAdam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum