- 19 Mayıs 2020
- 46.386
- 207.510
Arkaya.
Amaağn. Neyse.Arkaya.
Peki o uğraşıyor mu bu kadar?Yok öyle bi söyleme olmadıama ben dediğiniz gibi sevmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ben şöyle düşünüyorum yani insan seviyosa gayret etmeli aman severse sever demek istemiyorum, elimden geleni yaptım diyebilmeliyim bence.Olmazsa da en azından vicdanım kendi adıma rahat olacak diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de size yanlış gelebilir.Ama gerçekten seven biri elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum..
Kestane dıyen de var adfjjköBizde fındık deriz bak hahahahha
Allah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
Bilimsele en yakını bu sanırım. Nereler oralarBizim oralarda vajayna derler.
Bizim oralarda vajayna derler.
Adam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum
Senı sevmesini saglamak ıcın yapacagin sey vajınanı palyacoya cevırmek mı?Yok öyle bi söyleme olmadıama ben dediğiniz gibi sevmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ben şöyle düşünüyorum yani insan seviyosa gayret etmeli aman severse sever demek istemiyorum, elimden geleni yaptım diyebilmeliyim bence.Olmazsa da en azından vicdanım kendi adıma rahat olacak diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de size yanlış gelebilir.Ama gerçekten seven biri elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum..
Ben onu seviyorum..elimden geldiğince de güzel görünmeye çalışıyorum, bu yüzden takıyorum herşeyi.Senı sevmesini saglamak ıcın yapacagin sey vajınanı palyacoya cevırmek mı?
Hacivat makyajı yap bari Bı tarafına da karagöz, golge oyunu oynatırsınız sıkılırsanız.
Gunces sormus ama bende sorucam, bu hayatı vajınana makyaj yapacak kadar cok mu seviyorsun?
Ah be kınalı kuzum.Ben onu seviyorum..elimden geldiğince de güzel görünmeye çalışıyorum, bu yüzden takıyorum herşeyi.
Sonra gelsin mantarlar, enfeksiyonlar, siğiller..Ah be kınalı kuzum.
Ne desem desek bos, vajınanı palyacoya cevir madem, yarın seni terk ettıgınde aglaya aglaya silersin makyajını..
Gelmeden akıllanmayacak, bırakalım gelsinSonra gelsin mantarlar, enfeksiyonlar, siğiller..
Yeminle acayip merak sardı beni.Ben onu seviyorum..elimden geldiğince de güzel görünmeye çalışıyorum, bu yüzden takıyorum herşeyi.
Foto atsın sana özelden onayından geçerse sevabına ver makyaj tüyolarınıYeminle acayip merak sardı beni.
Tipi falan nasıldır ki bu kadar kendinden geçip sevmişsin.
Gerçi benim bir arkadaş var. Sevgilisinden ayrıldı 4 sene kimseyle oturup bir çay bile içemedi. Ağla zırla dayanama yaz, sitem et. Ismail de Ismail..
Bir gün Ismail'in fotoyu ben bir gördüm.
Hayallerim yerle bir.
Gönül bu ota da b.ka da tabi..
Yok o abinin en başta kafası benim onayımdan imkansız geçemez. :)Foto atsın sana özelden onayından geçerse sevabına ver makyaj tüyolarını
Bu kızı bu hale getirenden ne beklersin tabiYok o abinin en başta kafası benim onayımdan imkansız geçemez. :)
O bence yakışmıyor findik fistik iyi bence seftali de hos deeellKestane dıyen de var adfjjkö
Herkesin gecmisinde bir ismail vardır onunla tecrube edinip büyüyenYeminle acayip merak sardı beni.
Tipi falan nasıldır ki bu kadar kendinden geçip sevmişsin.
Gerçi benim bir arkadaş var. Sevgilisinden ayrıldı 4 sene kimseyle oturup bir çay bile içemedi. Ağla zırla dayanama yaz, sitem et. Ismail de Ismail..
Bir gün Ismail'in fotoyu ben bir gördüm.
Hayallerim yerle bir.
Gönül bu ota da b.ka da tabi..