• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bakıyorsun koskoca profesör, sigara alkol bunların hepsini götürüyor"

Offff:KK62:
Icen icsin icmesin onada karismayin canm herkesin gunahida pisligide kendine
Sahsen alkol almam alkollu ortama girmekten de kacinirim.Ama sigara iciyrum napalim.:KK14:

Gene toplaşmis kalbi temis muslumanlar başliga..
O kadar temizki icki necaseti bile kirletmezmiş onlari..
Domuzda haram bak o eksik kalmasin iftarda menu yapin..

tipik bir sağcı olarak kürtaja da karşıydı ama ne ironiktir ki kaç milyon yahudi öldürdüğü bugün dahi tam olarak bilinmiyor.
hayat ne tuhaf lan vapurlar filan :cool:
he bir de konunun anlamına binaen
:KK14: :KK50:
:KK45:
Aralarında ki 7 ortak noktayı bulunuz :KK39:
Hitler gibi Sigaradan nefret edenler ;Napolyon Bonapart , Benito Mussolini , Francisco Franco

Bütün bu kişilerin ortak noktasını bulana 100 puan :KK54:
Süre sınırı yoktur.:KK72:

hmmm ben biliyorum ama sınıfın inek öğrencisi olmak istemem :KK70:
Tamam :KK70:Bir önceki bağlantıyı bulduğun için yüs puan'ını vereyim :KK39:
Diğer öğrencilere de kopya vereyim azıcık , şimdi tamamen söylemek istemiyorum, faşizm.
:KK14: Ne kullanırdım şunu ben , ama ben sigarayı bıraktım , 20 gün oldu :oops: :KK42:Ödül veriyorlar mı bırakana acep ?
Havamı da attım bu arada eheeheeee :KK71::rolleyes::KK70::KK70:

Birde tayyibim sagliga zarali oldugundan dem vurmuş hani profsunuz sizin yapmamaniz gerekir gibisinden..
Dini yonden bir lafi yokki o zaman musluman bu gunahlardan uzak durmali felan demesi gerekirdi dimi..
Hemende lafi oraya cekip konuyu baska bir tarafa çekmişsiniz ister istemez bende oyle yorum yapmak zorunda kaldim:KK53:
Bide merak ettim ickiyi tervihten once mi sonrami goturyonuz:KK50:
Shot benimi begendin benden ote benimi:KK76: shaşirdim :KK200:

Gene toplaşmis kalbi temis muslumanlar başliga..
O kadar temizki icki necaseti bile kirletmezmiş onlari..
Domuzda haram bak o eksik kalmasin iftarda menu yapin..
Ne kadar amacsiz , anlamsız , manasiz bir yorum yapmissin ya. Yazmak icin yazilmis. He yav he.. mutlu oldun mu..
Iftardan oncemi sonrami muhabbetleri.. cennette yerin hazir böyle konustugun icin merak etme..

durmadan alkol kullanan bir insanın daimi beyinciği uyuşuktur bence mantıklı olamaz çalışamaz bir profesör olmak için ne aşamalardan geçilip gecelerce uykusuz kalındığını bilmeyen yoktur.
sonradan başladıysa bilmem
sporcu da alkolik olmaz o hesap
Sonuç Alkol iyi bir şey değil...

durmadan alkol kullanan bir insanın daimi beyinciği uyuşuktur bence mantıklı olamaz çalışamaz bir profesör olmak için ne aşamalardan geçilip gecelerce uykusuz kalındığını bilmeyen yoktur.
sonradan başladıysa bilmem
sporcu da alkolik olmaz o hesap
Sonuç Alkol iyi bir şey değil...
alkol kullanmak ve alkolik olmak farklı şeylerdir.

Back
X