He anlamaz olurmuyum benden kaçmazonlar ne yapıyorsa bir bildikleri vardır anladınmı cicim
Neyse sabah olacak neredeyse ben hala buradayım hayırlı sabahlar sahurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He anlamaz olurmuyum benden kaçmazonlar ne yapıyorsa bir bildikleri vardır anladınmı cicim
Oh, yarasın.Koskoca profesör değilim ama alkol, nargile götürüyorum. Bana izin var mı şimdi?
Dur daha yarayacak mı belli değil. İzin çıkmadı henüz, ben de bekliyorum ben götürebilir miyim diyeOh, yarasın.
İzine kalacaksa o iş zor. Söylemek gibi olmasın ama diğer yorumlarına bakılırsa pek izine baktığın da yok.Dur daha yarayacak mı belli değil. İzin çıkmadı henüz, ben de bekliyorum ben götürebilir miyim diye
Hahha yasak ne ayolİzine kalacaksa o iş zor. Söylemek gibi olmasın ama diğer yorumlarına bakılırsa pek izine baktığın da yok.
Sen gibi guzel hatuna yakiştirmadm birak onuOffff
Icen icsin icmesin onada karismayin canm herkesin gunahida pisligide kendine
Sahsen alkol almam alkollu ortama girmekten de kacinirim.Ama sigara iciyrum napalim.
tipik bir sağcı olarak kürtaja da karşıydı ama ne ironiktir ki kaç milyon yahudi öldürdüğü bugün dahi tam olarak bilinmiyor.Adolf Hitler de sigara ve alkol düşmanıydı.
Aralarında ki 7 ortak noktayı bulunuztipik bir sağcı olarak kürtaja da karşıydı ama ne ironiktir ki kaç milyon yahudi öldürdüğü bugün dahi tam olarak bilinmiyor.
hayat ne tuhaf lan vapurlar filan
he bir de konunun anlamına binaen
hmmm ben biliyorum ama sınıfın inek öğrencisi olmak istememAralarında ki 7 ortak noktayı bulunuz
Hitler gibi Sigaradan nefret edenler ;Napolyon Bonapart , Benito Mussolini , Francisco Franco
Bütün bu kişilerin ortak noktasını bulana 100 puan
Süre sınırı yoktur.
Tamam Bir önceki bağlantıyı bulduğun için yüs puan'ını vereyimhmmm ben biliyorum ama sınıfın inek öğrencisi olmak istemem
Ne kadar amacsiz , anlamsız , manasiz bir yorum yapmissin ya. Yazmak icin yazilmis. He yav he.. mutlu oldun mu..Gene toplaşmis kalbi temis muslumanlar başliga..
O kadar temizki icki necaseti bile kirletmezmiş onlari..
Domuzda haram bak o eksik kalmasin iftarda menu yapin..
alkol kullanmak ve alkolik olmak farklı şeylerdir.durmadan alkol kullanan bir insanın daimi beyinciği uyuşuktur bence mantıklı olamaz çalışamaz bir profesör olmak için ne aşamalardan geçilip gecelerce uykusuz kalındığını bilmeyen yoktur.
sonradan başladıysa bilmem
sporcu da alkolik olmaz o hesap
Sonuç Alkol iyi bir şey değil...