- 30 Haziran 2013
- 21.643
- 1
- 17.485
- 498
bu konuda haklısın ama türkiyede acaba nasıl profesor olunuyor ben bılmıyorum ama aklıma ıyı seyler gelmıo ama mantıklı dusundugumuzde dogru eğer hakederek prof olmussa alkolık adam olamazzdurmadan alkol kullanan bir insanın daimi beyinciği uyuşuktur bence mantıklı olamaz çalışamaz bir profesör olmak için ne aşamalardan geçilip gecelerce uykusuz kalındığını bilmeyen yoktur.
sonradan başladıysa bilmem
sporcu da alkolik olmaz o hesap
Sonuç Alkol iyi bir şey değil...
zaten onu diyorum dikkat ettiysen sürekli alkol alan biri dedimalkol kullanmak ve alkolik olmak farklı şeylerdir.
Yok cevap yazıp polemiğe girmemek için "yav he he" diyerek beğendim. "Beğen"diğimden değil yani.Shot benimi begendin benden ote benimishaşirdim
Ailemde bir profesör, bir doçent var.
Bu konuşma üzerine hemen ellerinden atıp tövbe ettiler. Bir daha olmasın, kalbinizi kırarım dedim.
Ailemde bir profesör, bir doçent var.
Bu konuşma üzerine hemen ellerinden atıp tövbe ettiler. Bir daha olmasın, kalbinizi kırarım dedim.
Nasilsin rosi epeydir gorusmuyorumz..Ooo sitede otomatik imanölçer üyeler varmış,siz böyle milletin müslümanlığına burnunuzu sokunca kaç sevap point kazanıyonuz onu da hesapladınız mı?
Severim Neyzen'i , kalemini hiç korkak alıştırmamış.Onun haram olduğunu kabul eden insan içindir HARAM!!!
Ben haram oldugunu kabul edıyorum evet içiyorum , çocuğumun içki-sigara kullanmasını istemiyorum.
Evet kullanıyorum ve bundan sanane diyorum..
içkimide içerim , sigaramıda içerim , orucumuda tutarım , teravimede giderim.. noldu çelişki mi ? kafan mı karıştı..
hah işte diyorum ki sanane..
Klasik olarak Neyzen'le cevap vereyım..
Ne ararsin Tanri ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Basi açiga neden türban sorarsin?
Raki, sarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zarari, içerim
Ikimiz de gelsek kildan köprüye
Ben dürüstsem sarhosken de geçerim.
Kesinlikle..Severim Neyzen'i , kalemini hiç korkak alıştırmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?