Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Bak kesmesi gibi arlar

BeBeGiM!

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
38
0
arkadaslar merhaba ben kac zaman dir goguslerime giren agrilari birde siz danismak istedim hamilelik degil adet gorecegim icinde degil ama neden se kasiklarimiza sokulan o adet sancilari gibi goguslerime de oyle ama daha hafif agrilar giriyor neden bilmiyorum 1 de sizlere danismak istedim benim gibi olaniniz varmi ?:KK43:( :çok üzgünüm:

bende de oluyo dün gece aralıklarla ama regl sancısı kadar keskin olmayan ağrılar çektim halamın gelini göğsünü aldırmak zorunda kalmıştı ürperiyorum açıkcası doktora gitmek şart oldu sanırım

3 hafta önce aynı şikayetlerim vardı Göğüs ağrısı + omuz sırt ağrısı ve kolda uyuşma oluyordu iç çamaşırı bile kullanamaz oldum.Dr gittim ultrasyon sonucu kist çıktı bendeki çok küçük ultrasyonda ölçüleri dahi çıkmadı ama büyümemesi için 3 aylık ilaç tedavisi verildi.Kafam rahat etmediği için başka Hastaneyede gittim ordada sonuç aynı çıktı.Bana denilen bu kistler yok olmaz lakin ağrıların dinmesi ve büyümemesi için ilaç kullanacaksın ve her yıl düzenli olarak kontrole geleceksin (her bayanın yapması gerek)kesinlikle kanser riski yok.Sonuç ne olursa olsun daha kötüsü olmadan bence gitmelisiniz.Geçmiş olsun ..

Merhabalar ben 21 yaŞındayım 4 temmuzda 40 haftalık ÖlÜ erkek bebek doĞurdum sezeryanla fakat hamıleleıĞımden berı ıkı gÖĞsÜmÜn arasına gıren keskın bır aĞrı var bu aĞrı Şuan yok ama ara sıra oluyor acam sÜtten dolayımı cıĞerlerım ve kalbım temız Çıktı

X