Bahtsız ilişkim.

Çok hizli gelismis zaten bu kadar anlam yuklememeye calis hizli gelen hizli gider hem bir soz vardir bak ne demisler, surekli gecmise bakma, o yone gitmiyorsun
Haklısın. Bi şey olacaksa o düşünsün bu yola o soktu bizi ben niye kederleniyorsam. İlk zamanlar gecenin bi yarısı kapıma gelip cık dısarıya diyebilen insan seviyorsa her türlü mücadeleyi verir zaten

Uzun ilişki üzerine kisa bir sure sonra yeni bir iliskiye baslama cesareti gostermis bir kadin olarak yazıyorum, bazen sevince 5 yil 10 yil fark etmiyor. Sizi gercekten seviyorsa ve gecmisi gercekten geçmişse artik onemli olan o olmuyor
2 gun boyunca konuşulmayan görüşülmeyen bir ilişki cok da hayra alamet gidiyor denilemez. Sessizlik yerine medenice konuşun bence. Sevgiyle kalın

İnanın konuştum. Saçmaladıgımı söyledi. Ve bana güzelcr her seyi anlattı. Ve bir daha acılmayacak üzere konu kapanmıstır dedi. O da benım eski ilişkimi sordu. Yok dedim içimde bi şey kalmadı. Çünkü benimde ilişkim yeni bitti. Babasıyla olan sorunu bu raddeye getirdi bizi bilniyorum belkide benden uzaklasmak için yalanda söylüyo olabilir

her şey açık, bitmiş ilişkiniz, sevse aramadan duramaz, ya başkasını buldu ya da eski sevgilisi, bence aramayın ve bitti mi diye de sormayın, çünkü böyle bir durumda ona muhtaç gibi görünüyorsunuz, zaman geçerde ararsa da dönmeyin, çünkü aradığını bulamadığı için aramış olucak

Dün aksam bana yazdı. En son dünün sabahinda konusmustuk. Daha iyi olduğunu beni ozledigini söyledi. Görüşmek falan istedi. Beni yanında cok istemiş bana ihtiyaci varmış. Madem bu kadar yogun duygular yasiyosun niye bana yazmadin bile dedim. İliskimiz yeni ben seni kırmaktan üzmekten cok korktum dedi. Bilmiyorum belkide yüz bulamadi bana geldi

Buradakilerden farklı düşünüyorum.. Bence de sana sorunlarını aşıp gelmek istedi. Seni sorunlarıyla sıkmak istemiyor. Belki eski ilişkisinde de durum böyleydi. Sorunu olduğunda kızdan uzaklaşıyordu belki bilemeyiz. Ve 5 yıl kısa değil. Bu davranış alışkanlığa dönüşmüş olabilir. Belki de eski ilişkisi sorunlarını sürekli paylaştığı için bitti. Bundn da korkuyor olabilir. Ne olursa olsun sevmese buluşalım demez zannetmiyorum ve 6 ay kısa bir süre değil. Çoğu erkek bu kadar beklemez bile. Karşında ki adam hovarda değil demek ki.Sevdimi sonuna kadar gidiyor.

Allahım ya söylediği bahane bari güzel olsa, ne ilgisi var kırmak, seven insan kaybetmekten korkar napıcağını bilemez arar yani, siz yine de dikkatli olun çok bağlanmayın

Erkeklerin klasik kaçma bahaneleridir. Bu ara kötü bir dönemden geçiyorum. Sorun bende... Seni sevmiyor değilim zamana ihtiyacım var. Şunu unutmayın. Bir erkek bir kadını seviyorsa bahane üretmez. Tıpkı ilişkinizin başındaki gibi. İnsanlar mutsuz olduklarında ilk sığınacakları sevdikleridir. O yüzden bu adam sizi sevmiyor. Ayrılın gitsin.

bu hareketlerinden şunu çıkardım ben kaybetme korkusu yok sanki öyle bir korku duyan adam aramadan sormadan günler geçirmez madem iyi değil bunu belirtir demi sen arayınca söylemez iyi bir konuşma yapsan çok iyi olur böyle acaba diyerek ilişki yürümez ruh sağlığını bozar bu durum.

Yok ben aramadan önce zaten biliyordum sorununu ama haklısınız kaybetme korkusu yok o korkuyu vermedim ben ona. Bugün buluştuk gayet iyiydik bilemiyorum hayırlısı olsun sadece.

Yok ben aramadan önce zaten biliyordum sorununu ama haklısınız kaybetme korkusu yok o korkuyu vermedim ben ona. Bugün buluştuk gayet iyiydik bilemiyorum hayırlısı olsun sadece.
her an gidecekmişsin gibi dur ki oda elinde olduğunu hissetmesin bir rahatlama geliyor böyle olunca nasılsa gitmez naparsam yapayım diye hayırlısı olsun :)

Tüm sorun bence sadece bu tatlım. Ne erkek arkadaşının karakterini, ne ailesini, ne de 5 yıllık eski sevgilisini suçlama... Belki saydığım bu sebeplerde bir etkendir. Ama aşılamayacak ve en büyük sorununuz bence kafa yapılarınızın farklı olması. Eğer bir ilişkinin uzun ve sağlıklı yürümesini istiyorsan evvela kendini tanı. Nasıl erkeklerle sağlıklı bir ilişki yürütebileceğini tespit et. Kafa yapının uymadığı erkeklerden topuklayarak uzaklaş... Çünkü bitmeye mahkum bir ilişki içerisinde bulursun kendini. Kafa yapının uymadığı erkek hiçbir zaman değişmez ama sen onu tanıdıkça sadece hayvanusa dönüştüğünü sanırsın. Halbuki o değişmiyordur sen sadece onu tanımaya ve sana ne derece uymadığı ile yüzleşmeye başlamışsındır. Bu durum asla değişmez, bir kısır döngü olarak zorladığın yere kadar devam eder...
Sözün özü olmuyorsa olmuyordur zorlama. Hiçbir erkek için gururunu ayaklar altına alma. Mutlaka karşına seni tamamlayan bir ruh ikizi çıkacaktır. Kafa yapısı tamamen sana uyan ve seni tamamlayan bir erkekle her türlü sorunu da el ele verip çözersiniz zaten unutma. Mutlu bir ilişki bulup günlerini aşkla geçirmek varken günlerini olmayacak bir ilişki için sorunlarla cebelleşerek harcama. Çünkü bu günlerin bir daha asla geri gelmeyecek, mutluluğu bul ve mutlu ol...

Canım iyi hoş söylüyorsunda insan duygularına engel olamıyor ki bi hareketini bi sözünü görüp duyuyorsun adama resmen tutuluyosun ben cok kıskancım belli ederim o da kıskanctır o sadece bakışlarıyla ifade eder. En basit örneği bu. Ben zaten çok zor bi insanım benle ilişki yürütmekte zor bide ikizler erkeğine denk geldim iş iyice karıştı

O biraz senin elinde canım benim... Duygularına engel olmayı öğrenmezsen, bir ömür çok defa üzülürsün... Bende koç burcuyum tüm özelliklerini taşırım, benimle de ilişki yürütmek çok zordur. Ama bu zamana kadar bir erkeğin kafasının bana uymadığını gördüğüm anda kaçarak uzaklaşmayı bildim. Nişan atıp nikah masasından bile döndüm... Şimdi 3 yıldır biriyle birlikteyim. Rabbim bana özel imal edip de yaratmış gibi Mesela ben çok sinirliyimdir o çok sakin ve uzlaşmacı bir kişiliğe sahiptir o yüzden hiç kavga edemiyoruz bile... Ben eskiden çok kıskançtım o çok dengelidir neyi kıskanıp neyi kıskanmayacağını çok iyi bilir ben de zamanla ona benzedim. Tüm kötü özelliklerimden sıyrıldım, sakin bir karaktere büründüm. Kısmetse yakında düğünümüz var. Kendini tanıyıp sana uygun birini bulmak derken bu gibi şeylerden bahsediyorum tatlım. Öbür türlüsünde mutlaka üzülüyor insan çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…