- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
Ulen tam aha mutlu olacağım simdi diyorum hep sonradan bir pislik çıkıyor. Çok hızlı başlayan bir ilişki ve hızlı bitecek bir ilişki içerisindeyim şuan. İlişkinin başında " kafa yapılarımız çok farklı ben sana bi seyler hissediyorum ama istiyor muyum bilmiyorum yol yakınken ayrılalım" dediğimde "hayır ben seni kaybetmek istemiyorum ben sana güven sağlayacağım bize zaman ver " diyen erkek tam bir hayvanusa dönüştüailesiyle olan problemlerden dolayı bunalima girip resmen bana cephe aldı. 2 gün boyunca süren sessizligin ardından sonunda ben aradım ilişki bittiyse bari haberim olsun ona göre hayatıma devam edeyim diye. Bana " canım inan senle olan bir problemim yok seni arayıp sormadim hatalıyım ama ben duygularımı içimde yaşarım kendimi bile ifade etmekte zorluk cekiyorum" dedi. Neyse bu konuşma böyle bitti. Aradan bir gün geçti yine ses yok. En sonunda nasılsın diye sordum kısa bir muhabbet gecti. Ve yine bir sessizlik... ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Zamana mi bıraksam toparlanmasinimi beklesem yoksa bu iliskiyi sonlandirsam mı bilemedim. Ve en önemli ayrıntı 5 yıllık ilişkisi 6 ay önce bitmis. Aklımı bulandirmiyor değil acaba hâlâ onun gölgesinde mi? Ki bana bunu asla hissetirmedi. Ne yapicam bilemiyorum
Sanırım ilk haftalarda ki ilgisinden çok etkilendim. Adamın bi taraflarını kaldırdım. Cepte biliyor beni pis.muallaklardan nefret ederim
böyle arayınca "canım", aramayınca "ses yok" olmaz
seven insan sahiplenir
zamana bırakma bence, kendini daha çok yıpratırsın
bitirmen lazım bence, hem de kısa ve öz olarak
Sanırım ilk haftalarda ki ilgisinden çok etkilendim. Adamın bi taraflarını kaldırdım. Cepte biliyor beni pis.
Sanırım ilk haftalarda ki ilgisinden çok etkilendim. Adamın bi taraflarını kaldırdım. Cepte biliyor beni pis.
Yaklaşık bir aydir falan. İlk 2 buluşmada arkadaştik. sonra olaylar gelişti. Birbirimizi bile tanimiyoruz daha tanimaya çalışıyoruz diyim kısacası.birbirinizi nezamandir tanıyorsunuz ?
Çalışmalara başladım ona ilgimi belli etmiyorum artık olursa olur olmassa olmaz kafasindayim. Halbu ki icten ice kendimi yiyorumolsun
hepimiz etkileniriz ilgiden
evet, kaybetme korkusu olmadığı belli maalesef
ama nasıl kaldırdıysan, öyle indirebilirsin totosunu
Sorununu zor ogrendim zaten. Erkeklik gururuna dokunacak bi şey. Sesi titreye titreye zar zor anlatti. Eve falan da gitmiyormus şahıs. Filmlerde ki gibi ilerledi iliskimiz. Fazla iyiydii. Rüya gibiydi rüyadan uyanman uzun sürmedi. Zaten bana telefonda bana neden deger veriyorsun sana olan yaklasamimdan dolayimi diye sordu. Kendiside farkinda herseyin. O bana cok iyi olunca ben çok üstüne düştüm sanırım..Aramak, sormak çok zor bir şey değil ki, hem bir sorunu varsa en azından sizinle paylaşırsa beraber üstesinden gelmeniz daha kolay olmaz mı? Acaba diğeriyle durumunu netleştirmeye çalışırken sizi de oyalıyor mu? 1-2 hafta daha bekleyin derim ben, baktınız yine aramıyor sormuyor, yolunuza bakın. Sorunlarını, sevgisini olgun biri gibi gösteremiyorsa boşverin zaten.
Ulen tam aha mutlu olacağım simdi diyorum hep sonradan bir pislik çıkıyor. Çok hızlı başlayan bir ilişki ve hızlı bitecek bir ilişki içerisindeyim şuan. İlişkinin başında " kafa yapılarımız çok farklı ben sana bi seyler hissediyorum ama istiyor muyum bilmiyorum yol yakınken ayrılalım" dediğimde "hayır ben seni kaybetmek istemiyorum ben sana güven sağlayacağım bize zaman ver " diyen erkek tam bir hayvanusa dönüştüailesiyle olan problemlerden dolayı bunalima girip resmen bana cephe aldı. 2 gün boyunca süren sessizligin ardından sonunda ben aradım ilişki bittiyse bari haberim olsun ona göre hayatıma devam edeyim diye. Bana " canım inan senle olan bir problemim yok seni arayıp sormadim hatalıyım ama ben duygularımı içimde yaşarım kendimi bile ifade etmekte zorluk cekiyorum" dedi. Neyse bu konuşma böyle bitti. Aradan bir gün geçti yine ses yok. En sonunda nasılsın diye sordum kısa bir muhabbet gecti. Ve yine bir sessizlik... ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Zamana mi bıraksam toparlanmasinimi beklesem yoksa bu iliskiyi sonlandirsam mı bilemedim. Ve en önemli ayrıntı 5 yıllık ilişkisi 6 ay önce bitmis. Aklımı bulandirmiyor değil acaba hâlâ onun gölgesinde mi? Ki bana bunu asla hissetirmedi. Ne yapicam bilemiyorum
Bu fazla ağır oldu ya5 yıllık iliskiden 6 ay sonra yeni bir iliskiye baslamak mi??arkasindan kovalayan vardi herhalde. Hissettirmedi yerine sakladi, çaktirmadi de canim adam kıvıriyor bal gibi de unutamamis sen de ceptesin kaybetmek istemiyor
Sorununu zor ogrendim zaten. Erkeklik gururuna dokunacak bi şey. Sesi titreye titreye zar zor anlatti. Eve falan da gitmiyormus şahıs. Filmlerde ki gibi ilerledi iliskimiz. Fazla iyiydii. Rüya gibiydi rüyadan uyanman uzun sürmedi. Zaten bana telefonda bana neden deger veriyorsun sana olan yaklasamimdan dolayimi diye sordu. Kendiside farkinda herseyin. O bana cok iyi olunca ben çok üstüne düştüm sanırım..
Madem sorunu var biliyorsun ve uzak durmasını buna bağlıyorsan biraz daha bekle tabi. Umarım arkası istediğin gibi gelişir.Sorununu zor ogrendim zaten. Erkeklik gururuna dokunacak bi şey. Sesi titreye titreye zar zor anlatti. Eve falan da gitmiyormus şahıs. Filmlerde ki gibi ilerledi iliskimiz. Fazla iyiydii. Rüya gibiydi rüyadan uyanman uzun sürmedi. Zaten bana telefonda bana neden deger veriyorsun sana olan yaklasamimdan dolayimi diye sordu. Kendiside farkinda herseyin. O bana cok iyi olunca ben çok üstüne düştüm sanırım..
Onu ilk gördüğümde ki bana bakışını gülüşünü aklımdan çıkarabilsem her sey daha kolay olacak aslındaSenin ilgiye ihtiyacin varmis, yanlis kisiye denk gelmissin. Net olamiyorsa bir adam uzak duracaksin cunku oyleyse aklini bulandiran seyler var demektir
Umarım teşekkür ederimMadem sorunu var biliyorsun ve uzak durmasını buna bağlıyorsan biraz daha bekle tabi. Umarım arkası istediğin gibi gelişir.
Bana " sevgi bitti saygı bitti baglılık vardı sadece o yüzden bitti " dedi. Tabi palavra sıkmadıysa.Tabi ki aklı eski sevgilsinde diye düsünüyorum
Onu ilk gördüğümde ki bana bakışını gülüşünü aklımdan çıkarabilsem her sey daha kolay olacak aslında