Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

yok canım bir haftadır baktım yazan yok herhalde uymuyo bu hafta kimseye diye düşündüm ben..

gelene göre liste yazacaktım artık bu hafta arası kesin kimler gelmek istiyor yazarsanız artık kimler yazarsa buluşuruz bende istiyorum çok kısmet işte kaç kişi olursak olalım bakırköyde carusell de..

yarın için yazmadım çünkü rahatsızım ondan..boğazım felaket...

Son düzenleme:
Eğer görüşme tarihi belli olursa bende katılabilirim bayramdan sonra olursa daha çok ii olur..

bu iş yattı galıba bı buluşamadık bakıyorumda herkes sustu karar verın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım kesin bir gün ayarlayıp buluşalım he =)
gelen gelir gelmeyen gelmez,böyle tarih belli olmadıkça herkes kafasına göre erteliyor,olmadı ikimiz görüşmüş oluruz :içelim:

kızlar nasılsınız benim oğlum okula başladı başka durumlarda oldu giremedim epeydir siz karar verin canım gelmeye çalışıcam muhakkak...

slm ne zamandır girmiyorum özlemişim be siteyi:) bende gelirim öbür hafta sonu yapında buluşmayı anadolu yakası olmasın yalnız

ya kızlar öyle böyle bi buluşamadık olacak ama kısmet olmuyor işte hastalık ,şu grip ,boğazım falan derken inanın çok istiyorum neyse sizde artık ayarlarsanız kadirhas,bakırköy banada yazıverin özelden müsaitsem gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…