Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrikler öncelikle Haftada bikackezgiderim yaylaya inşallah çoğalırız güzel dostluklar kurulur..zemuszemusne güzel bana yakın arkadaşlar da varmış.ramazandan sonra olsun bende gelim opuyorumnanaktan bzde ev tuttuk yayladan düğünüm ramazandan sonra
bende gungorendeyımm ramazandan sonra olursa daha rahat olur kıslarr dugununmu var cnm hayırlı olsun you_know bayramdan sonra bnm da bnm oglanın sunnetı var gelın kız dugune bagcılarda yapıcam kklılar orda toplanırız guzel lur hemıde eslerınızle super olurr valla ayın 26 sında beklerım yanıı canlarr
hepinize şimdiden kolay gelsin canlarım zor işler bunlar benim oğlum bebişken oldu ama gene bende yapıcam bişeyler sizden örneklerle yaparız bişeyler artık
canım tebrikler öncelikle Haftada bikackezgiderim yaylaya inşallah çoğalırız güzel dostluklar kurulur..zemuszemusne güzel bana yakın arkadaşlar da varmış.
Alllah mutlu etsin şimdiden tebrikler canım ayarlıycaz inşallah belki başka arkadaşlarda çıkarzemuszemus bende kocasinandayım işte soğanlıyada yakınımevet cnm eylül 26 da düğünüm var benimde ondan sonra artık bende istanbulluyum
evet cnm eylül 26 da düğünüm var benimde ondan sonra artık bende istanbulluyum
zaten böyle likle tanışmışda olucaz inşallah canım baksana gitgide çıkıcak daha inşallahkaydirigubbakcemile5ben de bahçelievlerdeyim ama daha kimseyi tanımıyorum sitede :sinifsinif:
aynı gun yanı dugunler butun kklıra once senınkıne sonra bnmkıne rekor buluma nasıl ama vur patlasın cal oynasın :sm_cool: