• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeşehirde oturan orayı bilen var mı?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Merhaba bayanlar iyi akşamlar herkese..
Çok büyük bir dert değil sadece ufak bir sıkıntı..
Bahçeşehirden ev aldık.. evlenince orada oturacağız diye planlıyorduk.
Benim iş yerim mecidiyeköyde metro gelecek dediler bahçeşehire ama 2019 da gelecekmiş..
Mahmutbey e metro gelecekmiş 2017 de..
Hergün işe nasıl gelirim oradan:( Halkalıda veya kagıthanede de oturma şansım var ama ben bahçeşehirdeki evi çok sevdim..
Ama bölgeyi hiç bilmiyorum.. orada oturupda mecidiyeköy tarafına gelen var mı?
Mesafe yüzünden sevdiğim evde oturmamak mantıklı mı? Karar veremedim :(
O bölgelerde oturan arkadaşlar varsa bir akıl verebilirler mi?

Ben orda oturuyorum ama mecidikoy tarafina gtmem gidersemde motorla İstanbul trafiği çekilmiyor :) heleki sabahlari trafik kilit :D

Merhaba bayanlar iyi akşamlar herkese..
Çok büyük bir dert değil sadece ufak bir sıkıntı..
Bahçeşehirden ev aldık.. evlenince orada oturacağız diye planlıyorduk.
Benim iş yerim mecidiyeköyde metro gelecek dediler bahçeşehire ama 2019 da gelecekmiş..
Mahmutbey e metro gelecekmiş 2017 de..
Hergün işe nasıl gelirim oradan:KK43: Halkalıda veya kagıthanede de oturma şansım var ama ben bahçeşehirdeki evi çok sevdim..
Ama bölgeyi hiç bilmiyorum.. orada oturupda mecidiyeköy tarafına gelen var mı?
Mesafe yüzünden sevdiğim evde oturmamak mantıklı mı? Karar veremedim :KK43:
O bölgelerde oturan arkadaşlar varsa bir akıl verebilirler mi?

Benim için huzur demek ev ve işin yakın olması demek. . Bence evden vazgeçebilirsiniz derim. Yazı var kışı var. .

Iyi şeyler duymaya ihtiyacım var :)) kaç saar sürer toplu taşımayla.. araçla zaten dayanamam sabah akşam..
İnan ben otobüs hiç kullanmiyorum. Eşimin motoru var onla bırakıyor beni ise bnde alcam bitane şuan öğrenmeye çalışıyorum:)
Umarım sen bahcesehire uğurlu gelirsinde trafik falan kalmaz :l

76E - 76D cift katli ve ekspres Taksim otobüsleri var taksime gidip ordan aktarma yapabilirsiniz araştirin isterseniz.
Ya da 146 ile avcilar metrobüse gelip ordan direk mecidiyeköye gidebilirsiniz.

Benim için huzur demek ev ve işin yakın olması demek. . Bence evden vazgeçebilirsiniz derim. Yazı var kışı var. .

Şu an bana herkes özellikle annem öyle diyor.. ama o eve taktım kafayı resmen.
Diğer oturma şansım olan evler daha güzel ama hep o evde kendimi hayal ediyorum.. hiç böyle takıntılı insan değilim. 1 tane tanıdığım yok orada ama yine de çok istiyorum.. bu yol yüzünden sanırım veda edeceğim..

İnan ben otobüs hiç kullanmiyorum. Eşimin motoru var onla bırakıyor beni ise bnde alcam bitane şuan öğrenmeye çalışıyorum:)
Umarım sen bahcesehire uğurlu gelirsinde trafik falan kalmaz :l

2019 da metro geliyor :) o zamana kadar kim öle kim kalır.. annem hayatta izin vermez motora kadın kalpten gider öyle bir şey yaparsam:)

Avcılar a gitmek sıkıntı olur mu? Sabahları

Ben Avcilarda yasiyorum acikcasi sabahlari e5 kilit oluyor avcilara giris cok tikanik artik beylikduzunden sehiricine gidenler de cok fazla cunku. metrobuse ulasana kadar cok sikinti cekersiniz.

Bir de avcilara gelmek icin 146'ya binmeniz gerekir.trafik bi yana istanbulun en kalabalik ve 'en rahatsiz edici' otobuslerinden biridir. yillardir burda oturuyorum o yuzden bu kadar net soyluyorum. evi cok sevmissiniz ama baska seceneklere bakmanizi tavsiye ederim,cekilecek dert degil. otobusten inip eve gittikten sonra evin tadini bile cikaramazsiniz.

Cekilir dert degil bence ama siz bilirsiniz. Kardesim az isyan etmedi o yol icin biktiriyo insani bi sure sonra

2019 da metro geliyor :) o zamana kadar kim öle kim kalır.. annem hayatta izin vermez motora kadın kalpten gider öyle bir şey yaparsam:)
Benim anneme dün dedim ben motor surcem artık öğrendim diye kadın delirdii :D ama napim trafiği cekememm :)
Kaderimize yazıldıysa ölmek motor araba yaya ne farkeder yeterki onlem alalım . Allah kimseye kaza bela vermesin.

Ben Avcilarda yasiyorum acikcasi sabahlari e5 kilit oluyor avcilara giris cok tikanik artik beylikduzunden sehiricine gidenler de cok fazla cunku. metrobuse ulasana kadar cok sikinti cekersiniz.

Bir de avcilara gelmek icin 146'ya binmeniz gerekir.trafik bi yana istanbulun en kalabalik ve 'en rahatsiz edici' otobuslerinden biridir. yillardir burda oturuyorum o yuzden bu kadar net soyluyorum. evi cok sevmissiniz ama baska seceneklere bakmanizi tavsiye ederim,cekilecek dert degil. otobusten inip eve gittikten sonra evin tadini bile cikaramazsiniz.

Şuan ağlamak istiyorum :)) işi mi değistirsem peki iş imkanları nasıl oralarda? Bilgisayar üzerine, web tasarım alanım.. bilginiz var mı?

Benim anneme dün dedim ben motor surcem artık öğrendim diye kadın delirdii :KK70: ama napim trafiği cekememm :)
Kaderimize yazıldıysa ölmek motor araba yaya ne farkeder yeterki onlem alalım . Allah kimseye kaza bela vermesin.

Yazın iyide kışın mahfeder adamı.. ama bir süreden sonra tutkuya dönüyordur :)) Yine de dikkat.. Istanbul'da araba bile sürmek tehlikeli hale geldi :))

Yazın iyide kışın mahfeder adamı.. ama bir süreden sonra tutkuya dönüyordur :)) Yine de dikkat.. Istanbul'da araba bile sürmek tehlikeli hale geldi :))
Evet her zaman dikkat önemli benim iş yeri yakın zaten çok yağmur yağarsa patron gelip alıyor TiN TiN tinn gidiyoruz :D

Bence kesinlikle iş yerine yakın bir ev tut . her gün inan çok zor olur.

Şuan ağlamak istiyorum :)) işi mi değistirsem peki iş imkanları nasıl oralarda? Bilgisayar üzerine, web tasarım alanım.. bilginiz var mı?

iste onu hic bilmiyorum:) gelismis bir yer,hatta etrafindaki semtlere gore daha nezih,ama is olanaklari nasildir hicbir bilgim yok.
toplu tasima kullanirsaniz her sabah aglayacaginizi garanti edebilirim :)

iste onu hic bilmiyorum:) gelismis bir yer,hatta etrafindaki semtlere gore daha nezih,ama is olanaklari nasildir hicbir bilgim yok.
toplu tasima kullanirsaniz her sabah aglayacaginizi garanti edebilirim :)

Araçla hiç gidemem.. o yorgunlukla hergün kullanamam araba. Bugün Mamutbey metrosunun 2017 de açılacagini duydum.. bir şansımı deneyeyim dedim.
Nisanlımda ben bir yere gidersem bir saha çıkmam oradan diyor. Secimi bana bıraktı şimdi ne yapacağımı bilemedim..

Bence kesinlikle iş yerine yakın bir ev tut . her gün inan çok zor olur.

Allah'ıma şükürler olsun ev sıkıntım yok.. ama ben kendimi hep o evde hayal ettim.. gül gibi işimi bırakmayı bile düşündüm :( Şu an karsr vermek zorundayım eşyalar alınacak.. resmen şansımı zorluyorum.. :)

Back