Bahçemdeki ölü fareler

Bahçenize 2 tane kedi alın veya kedi maması dökün onlar kendileri gelir. Sokak kedileri çok sever fareyi. Komşuyla da muhatap olmayın Allah korusun insanlar sinirlenince herşeyi yapıyorlar

Telller var geçemem apartmanlarına diyorsunuz ne demek bu yahu? O apartmanda yaşayanlar nasıl giriyorsa sizde öyle gireceksiniz. Onların yaptığına eminseniz önce konuşun sakince, orta yol bulmaya çalışın. Baktınız hala devam ediyorlar, o zaman ispat edip şikayetçi olursunuz

Bahcede ilaç falan varsa belki zehirleniyorlardir simdi gormeden etmeden bilemezssiniz.

Ölü fare intikamini da ilk defa duydum ayol.

Bunu yapan çocuklar max 13 tür diye düşünüyorum eğer böyle ise hiç fare muhabbeti yapmadan bir kaç kez bir şeyler ısmarlayın dondurma falan. Düşmanlığı bırakırlar diye düşünüyorum. Öbür türlüsü zaten denenmiş olmamış. Bir de böyle deneyin. Ama çocuk kelimesini komşunun çocuğu anlamında yetişkin insanlar için kullanıyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum bir yetişkin bunu yapıyorsa dengesizin tekidir ona bir öneri sunamayacağım

O kadar fareyi nerden buluyolarmış
Kamera kurdurmak pahalı geliyorsa sahte kamera taktırabilirsiniz. Birçok dükkan böyle yapıyor. En azından gerçek sanıp uğraşmayı keserler.

Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. Tuhaf bi konumlandirma var burda anlatamıyorum. Girişi yukarda apartmanın. Tellerle önünü kapatmışlar.
Konusmayi çok kez denedik insan olmadıkları için anlamıyorlar.

Ya umursamayım dedim her gece tekrarlamaya başladılar. Psikolojim bozuldu sürekli ölü fareler gözümün önünde. Ne boş insanlar var şu hayatta.
Ama onlar işsiz gibi uğraşıyorlarsa bende uğraşıcam. ispat edicem kim olduğunu.

Telefondan telefona bağlanan güvenlik kamerası uygulamaları var.
Ben kızıma bebekken uyurken odadan odaya kullanıyordum.
Uygulama ismi vs yok aklımda ama ücretsizdi. Kayıt vs yapıyordu.
Onlardan birini indirip balkonda bırakın teli. Evden birinin telden de izleyin, zaten kaydoluyor da.

Biliyorum çok sinir bozucu bir öneri olacak ama fareleri aynen geldikleri yere atmayı deneseniz nasıl olur ? Bırakırlar mı acaba atmayı ? Allah komşunun da hayırlısını nasip etsin

Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. Tuhaf bi konumlandirma var burda anlatamıyorum. Girişi yukarda apartmanın. Tellerle önünü kapatmışlar.
Yok yalan söylüyorsunuz demedim. Apartmanı telle kapatmışlar, gidemem dediniz ya onun için yazdım elbet bir girişi vardır diye.

Neyse, hayırlısı

Tamam da yürüyerek evden çıkıp yoldan o apartmanın önüne gidilmiyor mu

Yani adamlar yürüterek Afganistan dan geliyor siz arka apartmana mı gidemeyeceksiniz

Ben halen ilaç yiyen farelerin oraya gelip öldüğünü düşünüyorum

Bir gece oturun akşam 9 dan fare ölüsü atılana kadar kapatın tüm Işık’ları oturun bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…