• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemdeki ölü fareler

Burası aile apartmanı. Amcamlar kuzen kardeşim aynı apartmandayız. Ben bu eve 9 aylıkken gelmişim. Satma gibi bisey söz konusu olamaz.
Onların oturduğu binalar çok sonradan yapıldı. Bizim apartman en az 30 yıllık
Bahçenize 2 tane kedi alın veya kedi maması dökün onlar kendileri gelir. Sokak kedileri çok sever fareyi. Komşuyla da muhatap olmayın Allah korusun insanlar sinirlenince herşeyi yapıyorlar

Ben konuşacak muhattap olacak kimse bulamıyorum. Teller var geçemem apartmanlarına. Görsem soylucem balkonda falan. Gerçi konuşacak insan değiller. Babam çoğu kez güzellikle çözmeye çalıştı. Anlamıyorlar maalesef.
Benim taşındığımı mutlaka görmüşlerdir. Bahçede sürekli oglumla birlikteyiz. Akülü arabasi var. Ona rağmen devam ediyorlar
Telller var geçemem apartmanlarına diyorsunuz ne demek bu yahu? O apartmanda yaşayanlar nasıl giriyorsa sizde öyle gireceksiniz. Onların yaptığına eminseniz önce konuşun sakince, orta yol bulmaya çalışın. Baktınız hala devam ediyorlar, o zaman ispat edip şikayetçi olursunuz

Arkadaşlar merhaba. Bana bi akıl verin lütfen. Ben 32 yaşında 9 senelik evliyim. Babam emekli olup köye yerleşince aile apartmanimizdaki dairesini bize verdi 2 ay oldu buraya yerleştik.

Babamlar burada otururken husumetli olduğu bi komşu vardı arka tarafımızdaki apartmanda oturan. Güvercinleri falan yüzünden çocuklarla tartışmış babam bikac kez. Dinlemeyince zabıta çağırmış falan sonuca varılmamış bi mesele.

Neyse sonuç olarak meseleyi tam bilmiyorum ama bu çocuklar babamlara kin beslemiş hala uğraşıyorlar.
Bikac haftadır arka bahçe balkon tarzı yerimizde ölü fareler görüyorum. Bahçe açık etrafı kapalı değil üstten atıyolar anladigim kadarıyla. Ilk zamanlar umursamadım aldım attım konu kapansın diye fakat abarttılar artık hergun atmaya başladılar. Nerden buluyolar onu da anlamış değilim.
Şimdi ben bunu ispat edip savcılığa vermeyi istiyorum. Kamera sistemi kurdurmayi düşündüm şirketler çok pahalı geldi.
kendim kamera alıp taksam nasıl bisey alıyım ya da ne yapayım bana bi yardımcı olun. Çok sinirim bozulmaya başladı. Annemlere bisey belli etmiyorum artık uzuluyolar çünkü tansiyon hastası ikisi de. Ama onlar bizimle ugrasiyosa bende onlarla uğraşmak istiyorum.
Bahcede ilaç falan varsa belki zehirleniyorlardir simdi gormeden etmeden bilemezssiniz.

Ölü fare intikamini da ilk defa duydum ayol.

Arkadaşlar merhaba. Bana bi akıl verin lütfen. Ben 32 yaşında 9 senelik evliyim. Babam emekli olup köye yerleşince aile apartmanimizdaki dairesini bize verdi 2 ay oldu buraya yerleştik.

Babamlar burada otururken husumetli olduğu bi komşu vardı arka tarafımızdaki apartmanda oturan. Güvercinleri falan yüzünden çocuklarla tartışmış babam bikac kez. Dinlemeyince zabıta çağırmış falan sonuca varılmamış bi mesele.

Neyse sonuç olarak meseleyi tam bilmiyorum ama bu çocuklar babamlara kin beslemiş hala uğraşıyorlar.
Bikac haftadır arka bahçe balkon tarzı yerimizde ölü fareler görüyorum. Bahçe açık etrafı kapalı değil üstten atıyolar anladigim kadarıyla. Ilk zamanlar umursamadım aldım attım konu kapansın diye fakat abarttılar artık hergun atmaya başladılar. Nerden buluyolar onu da anlamış değilim.
Şimdi ben bunu ispat edip savcılığa vermeyi istiyorum. Kamera sistemi kurdurmayi düşündüm şirketler çok pahalı geldi.
kendim kamera alıp taksam nasıl bisey alıyım ya da ne yapayım bana bi yardımcı olun. Çok sinirim bozulmaya başladı. Annemlere bisey belli etmiyorum artık uzuluyolar çünkü tansiyon hastası ikisi de. Ama onlar bizimle ugrasiyosa bende onlarla uğraşmak istiyorum.
Bunu yapan çocuklar max 13 tür diye düşünüyorum eğer böyle ise hiç fare muhabbeti yapmadan bir kaç kez bir şeyler ısmarlayın dondurma falan. Düşmanlığı bırakırlar diye düşünüyorum. Öbür türlüsü zaten denenmiş olmamış. Bir de böyle deneyin. Ama çocuk kelimesini komşunun çocuğu anlamında yetişkin insanlar için kullanıyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum bir yetişkin bunu yapıyorsa dengesizin tekidir ona bir öneri sunamayacağım

O kadar fareyi nerden buluyolarmış :KK53:
Kamera kurdurmak pahalı geliyorsa sahte kamera taktırabilirsiniz. Birçok dükkan böyle yapıyor. En azından gerçek sanıp uğraşmayı keserler.

Telller var geçemem apartmanlarına diyorsunuz ne demek bu yahu? O apartmanda yaşayanlar nasıl giriyorsa sizde öyle gireceksiniz. Onların yaptığına eminseniz önce konuşun sakince, orta yol bulmaya çalışın. Baktınız hala devam ediyorlar, o zaman ispat edip şikayetçi olursunuz
Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. Tuhaf bi konumlandirma var burda anlatamıyorum. Girişi yukarda apartmanın. Tellerle önünü kapatmışlar.
Konusmayi çok kez denedik insan olmadıkları için anlamıyorlar.

Eğer gerçekten komşular yapıyorsa muhattap olmayin bı yerden sonra bikacaklardir. Kale alıp karşılık verirsen işin rengi değişir ve daha büyük problemlere yol açar bence. Bı laf var ya Allah kapıdaki köpeğin bile hayırlısını versin diye gerçekten oyle
Ya umursamayım dedim her gece tekrarlamaya başladılar. Psikolojim bozuldu sürekli ölü fareler gözümün önünde. Ne boş insanlar var şu hayatta.
Ama onlar işsiz gibi uğraşıyorlarsa bende uğraşıcam. ispat edicem kim olduğunu.

Telefondan telefona bağlanan güvenlik kamerası uygulamaları var.
Ben kızıma bebekken uyurken odadan odaya kullanıyordum.
Uygulama ismi vs yok aklımda ama ücretsizdi. Kayıt vs yapıyordu.
Onlardan birini indirip balkonda bırakın teli. Evden birinin telden de izleyin, zaten kaydoluyor da.

Biliyorum çok sinir bozucu bir öneri olacak ama fareleri aynen geldikleri yere atmayı deneseniz nasıl olur ? Bırakırlar mı acaba atmayı ? Allah komşunun da hayırlısını nasip etsin 🙏🏻

Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. Tuhaf bi konumlandirma var burda anlatamıyorum. Girişi yukarda apartmanın. Tellerle önünü kapatmışlar.
Yok yalan söylüyorsunuz demedim. Apartmanı telle kapatmışlar, gidemem dediniz ya onun için yazdım elbet bir girişi vardır diye.

Neyse, hayırlısı

Tamam da yürüyerek evden çıkıp yoldan o apartmanın önüne gidilmiyor mu

Yani adamlar yürüterek Afganistan dan geliyor siz arka apartmana mı gidemeyeceksiniz

Ben halen ilaç yiyen farelerin oraya gelip öldüğünü düşünüyorum

Bir gece oturun akşam 9 dan fare ölüsü atılana kadar kapatın tüm Işık’ları oturun bekleyin

Back
X