- 29 Mayıs 2024
- 1.938
- 534
- 35
-
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Saglamlardi hareketli istahlilar di zehirli ot varmı bilmiyorum ama yılan varmış sordum kaynanama ama uzun zamandır yok diyordu eski bir ev bahçeli ev bilmiyorum yan evlerde ilqclama oldu fare vs mi yedi dedik yani ben hiçbir şey yapamadım 4 u gayet iyi herşeyi kapadım girecek nokta yok bilmiyorum yani veterienr aradım zehirlenme anlattiklarin dedi yabani ot yılan akreb zehirli bir şey yemiş olabilir dedi rüyama girip girip duruyor kötüyümDurduk yere bi kedi ölmez insan gibi düşünün mesela emin misiniz iyi miydi gerçekten oralarda zehirli ot vs gibi şeyler var mı ya da dediğiniz gibi yılan akrep gibi kedinin bi rahatsızlığı falan var mıydı
Sizin de sağolsun valla elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum anneleri de yavrudu büyüttüm ettim evlenmeden önce anne evinde o kadar kediler büyüttük hasta olanları düzelttik şükür halen annemler bakar eder orayafa mama yollarım evime de alırım hasta vs varsa tedavi ettiririm yani böyle olması çok üzdü beniBaşınız sağolsun acınızı anlıyorum
Benım de bahçede baktığım yavrulardan biri öldü
Ben de çok ağladım, annem ameliyat olmuştu hastane de kalıyordum ,o sırada hastalanmış geç farkettim bulduğumda ağacın altında bir deri bir kemik kalmış şekilde yatıyordu
Vete götürdüm ama yine de kurtaramadım
Benim de aynıSizin de sağolsun valla elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum anneleri de yavrudu büyüttüm ettim evlenmeden önce anne evinde o kadar kediler büyüttük hasta olanları düzelttik şükür halen annemler bakar eder orayafa mama yollarım evime de alırım hasta vs varsa tedavi ettiririm yani böyle olması çok üzdü beni
Valla dün bankaya giderken kedi gördüm resmini atarım araba çarpmış gözler gidik ceyhanda bulamadım veteriner anlayan yok gözle muayene edip enfeksiyon diyen mi enfeksiyon yok kiriktan böle diyen mi isten izin aldım Mersin'e kendi veterinirime götürdüm kalp gözükmüyor iç kanama var yüksek enflasyon var hemen yatış verdiler insalah iyileşirBenim de aynı
Annelerini de ben büyüttüm
Yol kenarı evleri annemlerim ve çok hızlı geçiyor arabalar
Annelerini araba çarpmış ben gelmeden önce
Mama gönderiyorum annemler de besliyor
Parazit damlası filan da aldım hepsine
Ama o yavruyu kurtaramadım
Kardeşlerine iyi bakmaya çalışıyorum
Umarım benden razılardır
Hayat onlarla güzel tırnaklarına taş değmesin
Ah yavrum kıyamam yaaValla dün bankaya giderken kedi gördüm resmini atarım araba çarpmış gözler gidik ceyhanda bulamadım veteriner anlayan yok gözle muayene edip enfeksiyon diyen mi enfeksiyon yok kiriktan böle diyen mi isten izin aldım Mersin'e kendi veterinirime götürdüm kalp gözükmüyor iç kanama var yüksek enflasyon var hemen yatış verdiler insalah iyileşir
İnşallah bakalım biraz yemek yemiş şimdi muane edeceklerdi bakalım durumu neAh yavrum kıyamam yaa
İnşallah iyi olur
İnşallah hep güzel haberler alırsınızİnşallah bakalım biraz yemek yemiş şimdi muane edeceklerdi bakalım durumu ne
Şükür kurtuldu iyileşti ve aşırı yaramaz direndi o kadar şeye savaşçı çıktı minik bedeni bu da şimdiki haliİnşallah hep güzel haberler alırsınız
Buraya da yazarsanız sevinirim
Çok sevindim yaŞükür kurtuldu iyileşti ve aşırı yaramaz direndi o kadar şeye savaşçı çıktı minik bedeni bu da şimdiki hali
Saol canım iyiki benim karışma çıktı vallaÇok sevindim ya
Çok güzel maşallah kuzuma
Siz iyi ki varsınız
Kimin karşına çıkacaklarını biliyorlarSaol canım iyiki benim karışma çıktı valla
Sanırım öyle oldu bizimki de yan evler de bahçeli hep müstakil 1 ride kayboldu yok aradım bulamadım kaldı 3 onlara bakiom sokakdan buldum bitane işte tedavi ettirdim içeri aldim o evde artikBizim apartmanın kedilerinden birisi de zehirlendi.
Veteriner zehirlenmiş dedi tabii kim yapar ne oldu diye çok araştırdık.
Fare için zehir bırakılmış bazı bahçelere muhtemelen oralara gitti diye düşünüyoruz sizin de böyle birşey olabilir mi?
3 yavrusu kaldı şimdi onlara daha dikkatli bakıyoruz diğer apartman bahçelerine gitmiyoruz,komşuları uyardık fare zehiri koyulmasin diye.
Luna koydum bı kedim daha var oda miyaKimin karşına çıkacaklarını biliyorlar
Adını ne koydunuz çok çok güzel ya bayıldım valla
Yanımda olsaydı ne severdim
Oy ikisi de harikaLuna koydum bı kedim daha var oda miyaanlasiyolar şuan