• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahcelievler medical parkta dogum yapanlar -dr.tavsiyeleriniz

simsimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
62
1
48
Merhaba 8 haftalik hamileyim fatih medicalparka gidiyorum ancak bahcelievlere devam edecegim orda onerebileceginiz doktor varmi?dogum yapanlar hastaneden memnun kaldimi verdikleri dogum fiyatinin disinda odeme yaptiniz mi?

Merhaba bnde bu sorunun cevabini merak ediyorum=) ben Emine Ergule gidiyorum Bahcelievlerde henuz 3 kere gittim memnun kaldim ..
Merhaba 8 haftalik hamileyim fatih medicalparka gidiyorum ancak bahcelievlere devam edecegim orda onerebileceginiz doktor varmi?dogum yapanlar hastaneden memnun kaldimi verdikleri dogum fiyatinin disinda odeme yaptiniz mi?

Merhaba bnde bu sorunun cevabini merak ediyorum=) ben Emine Ergule gidiyorum Bahcelievlerde henuz 3 kere gittim memnun kaldim ..

Yarin benimde randevum var petek hanima bakalim umarim memnun kaliri, cunku oraya devam etmeyi dusunuyorum

Merhana gec oldu yaziyor ama ,mp bahcelievler emine hanimda dogum yaptim ama mennun kalmadim ilgisiz bir doktor surekli isi acele cunku hastasi cok neden onuda anlamis degilim.ameliyattan sonra 40 gun kontrolunde pansani asistami yapti dikislere bakmadi sadece ultrasonla rahmime bakti genel olarak begenmedim hastaneyide begenmedim goruntu var ses yok arkadaslar!gece katlarda guvenlik yok uyku giremedi gozumuze.

Back