Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler medical park op.dr. Latif Celal KÜPELİOĞLU hakkında;

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
36
358
40
Muğla
merhaba arkadşalar...

bende tüp bebek kervanına katılanlardanım...geçen hafta laparoskopi yaptırdım ve sonucunda tüplerim açılamayacak derecede kapalı çıktı...

tüpbebek merkezleri araştırmalarım sonucunda ( biçoğuyla telefonda görüştüm)

bahçelievler medical park op.dr. latif celal küpelioğlu'dan ayın 29 u için randevu aldım...

bu hastanede tedavi gören ve latif beyi tanıyanlar yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim...

Canım ameliyatı sana kim önerdi bende o ameliyatla ilgili araştırma yapıyorum ama kesinlikle ameliyat olma direk tüp bebek yap diyorlar.

ben latif beyin hastasıyım kendisi bana micro tedavisi yaptı başarılıda olduk
şuam 23 haftadayız memnunum kendisinden ama çok yoğun muaynelerde bekliyorsun fazla

Canım ameliyatı sana kim önerdi bende o ameliyatla ilgili araştırma yapıyorum ama kesinlikle ameliyat olma direk tüp bebek yap diyorlar.

canım bizim görünürde ve yapılan testlerde bi sorun gözükmüyordu..rahim filminde bile tüpler açık gözüküyordu.fakat daha önce bekarken geçirdiğim bi ameliyat vardı..dr.bu yüzden laparoskopi önerdi...yapışıklıklar olabilir diye...

sonucundada iki tüpümde meğerse kapalıymış...ben alman hastanesinde yaptırttım...

ama senin içinde gerekliyse mutlaka yaptır...belki tüp bebek yapmana gerek kalmaz canım

sudenaz bende medicalde tüp bebek düşünüyorum ama yinede karar veremiyoruz

Merhaba ben aralık 2009 da medical park bahçelievlerde birinci denememi yaptım.Kadir SAVAN bey ve ekibi için harika diyebilirim.Buna hastanenin hemşire ve hastabakıcılarınıda eklemek isterim.Tedavim ve kontrolumle kadir bey ilgiliydi daha sonra yumurta toplama ayşet jane hanım transfer işlemi ise latif bey tarafından gerçekleştirildi.Bugün için 14.01.2010 itibari ile sonuç negatif , ama ikinci deneme için yine ter
cihim bahçelievler medical park Kadir SAVAN bey ve ekibi. Emeği geçen medicalpark bahçeli evler personeline teşekkürler ederim.

merhaba arkadaşlar bende medical parkta ayşet jane özcanın hastası olarak tedavi gördüm transferim yapıldı sonucumu bekliyorum..ilk denemem acaba tutacakmı???deneyimi olanlar yazsın lütfen..

merhabalar.. bende medical parkda kadir beyde ilk tüp bebek denememi yaptım.. tüm ekip çok ilgili ve güler güzlü.. benim ilk seferde sonuç pozitif oldu :))) ama snra farklı problemler nedeniyle erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. önümüzdeki ay dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz.
ilk denemede benim için tek sorun Kadir beyin toplama ve transferi kendisinin yapmamasıydı. bunu sonradan öğrenmiştim ve yapacak bişey yoktu..
toplama ve transferi latif küpelioğlu yapmıştı.. o yüzden bu kez kendisine gideceğim.. çünkü ben başından sonuna herşeyi tek bir doktorun yapmasını istiyorum.
kendisi ile tanıştım. gerçekten memnun kaldım.. umarım bu kez sağlığıyla bebeğimi kucağıma alırım..
umarım hepimiz bebek sahibi oluruzz :))))

öncelikle geçmiş olsun hayatmelek, enyakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşalla bende bu hafta kadir savan ile başlıyorum ilk tüp bebek denememe, medicalpark taki doktorlar ekip olarak çalıştıkları için sanırım hepsinide görüyosun kendi tedavinde, olwhepimiz için hayırlı olur umarım ben yarın gidip ilk testlerimi yaptırıyorum bakalım ilk adımı attık sonuç ne olacak. sizinlede paylaşıcam mutlaka gelişmeleri:))

öncelikle geçmiş olsun hayatmelek, enyakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşalla bende bu hafta kadir savan ile başlıyorum ilk tüp bebek denememe, medicalpark taki doktorlar ekip olarak çalıştıkları için sanırım hepsinide görüyosun kendi tedavinde, olwhepimiz için hayırlı olur umarım ben yarın gidip ilk testlerimi yaptırıyorum bakalım ilk adımı attık sonuç ne olacak. sizinlede paylaşıcam mutlaka gelişmeleri:))

ben de latif beyin hastasıyım 8 ay oldu benimle ilgileniyor hormon ilaçları vermiyor zamanı kısıtlı olmasına rağmen benimle ilgili gelelim ekibine ekibi bence güzel değil çünkü bir birlerinden farklı düşünüyorlar ben latif beyin hastasıyım ama latif bey çok yoğun tv programı ve konferansları oluyor. bu sırada benim ultrason takibim oluyor serkan bey benim tedavimi değiştiriyor bana hormon ilaçları başlıyor böyle olmaz diyor 2 gün sonra doktoruma ulaştım derhal ilaçları kes dedi öyle yaptım tekrar takibe gittiğimde dr. tok serkan bey vardı bana naptın dedi ben latif bey kesti ilaçları dedim ve benimle hiç ilgilenmeyip moralimi bozmuştu açıkcası. ekip de çok önemli ve hala tedavim devamediyorkaydirigubbakcemile4

Şok uzun zaman geçmiş yıllar yıllar içinde çok Şeyler olmuştur hayatlarınızda ancak cevap verirseniz çok sevinirim.
Bende Ayşe Jame ye gittim 2.tüp bebeğimi burada yaptırdım biraz mecburiyetten biraz eve yakın olmasından dolayı. Ilk denemede Anadolu yakasına gidip geldim çok yoruldum tercihimi yakınlık ve kolay ulaşımla oerçinleştirdim.
Şuan 8. Günündeyiz çok sabrediyorum belirtilerin mevcut ve tüm işlemlerim de AyleHane ilgilendi hatta o ilgilensin diye 1ay erteledi. Yurt dışıma çıkacaktı transferinde olamayacağım deyince kesin ve kararlı bir şekilde bir sonra aya devretmiştim :)
Belirtilerinizi hatırlayan var mı yasa hayatınız bebek konusunda nasıl Değişti hastaneden memnun kaldımız mı ?
Hepinize kucak dolusu sevgiler " Hayırlısı ile anne oluruz inşaAllah " :)

Bahçelievler MEDICAL PARK ta 3. Tüp Bebek denememi yaptım sonuç negatif tavsiye etmiyorum ekip olarak kordinasyon sıkıntıları var herkez kafasına göre iş yapıyor ayrıca bu tedavide insan biraz güler yüz ilgi bekliyor ama malesef ben bunu göremedim . Çok asık suratlılar, randevulu olsanda çok bekliyorsun tranfer öncesi 2 saat idrara sıkışık halde beklettiler neymiş dr çok yoğunmuş, aralara rendevusuz hasta çok sıkıştırıyorlar ve embriyolog erhan bey hiç güven vermiyor .

Bahçelievler MEDICAL PARK ta 3. Tüp Bebek denememi yaptım sonuç negatif tavsiye etmiyorum ekip olarak kordinasyon sıkıntıları var herkez kafasına göre iş yapıyor ayrıca bu tedavide insan biraz güler yüz ilgi bekliyor ama malesef ben bunu göremedim . Çok asık suratlılar, randevulu olsanda çok bekliyorsun tranfer öncesi 2 saat idrara sıkışık halde beklettiler neymiş dr çok yoğunmuş, aralara rendevusuz hasta çok sıkıştırıyorlar ve embriyolog erhan bey hiç güven vermiyor .

bende medicalpark a hastanesi ıle gorusmeye gıdecegım yarın
galıba hamılesınız hangı doktora gıttınız acaba ?

Ali ihsan bey iyi iletişimide çok iyi serdar beyi duydum ama hakkında bilgim yokama aslave asla ben arastırma sonucu latif küpelioğluna gittim gittiğime gidicegime pişman oldum, çok gevşek bir doktor sen sıkışıksın acı ağrı çekiyorsun umuru değil cevap ne zaman geliceği belli değil o zaman neden saat 10 randvu veriyorsun, 2 saat beklettiler böbreklerime kadar ağrı bastı kıpırdayamaz duruma geldim hemsireler bile hadi latif bey off dedi durdu dedim hep böyle ali ihsan bey öyle değil diyorum evet diyorlar vaktin sabrın varsa muaynede bile en az 1 saati beklemeyi göze alıcaksın en az, zaten tüm işlemleri ali ihsan bey yapıyor son noktayı o yapıyor ben yaptım oluyor ve itici bir tip despot sorarsan agzında geveleyerek cevap verır doktor degisimine gidiyorum zaten bin pişmanım , sizede bilgi olsun diye yazdım

Back