Bahçelievler Medical Park Doktor Tavsiyesi Yardımınıza ihtiyacım var 🙏

banuozlem_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
208
121
23
32
Selamlar 10 haftalık hamileyim. Tüp bebek ile kaldım. Tüp bebek merkezi ile devam etmeyeceğim ve bir doktor hastane arayaşındayım. Burayı duydum. Burada önerebileceğiniz bir doktor var mı yada doğum yapan çok sevinirim yardımcı olursanız

Medical Park’ı bilmiyorum ama ben Bahçelievler Medipol’e gidiyorum. Çok memnunum. Doğumu da orada yapacağım inşallah.

Hangi doktora gidiyorsunuz doktor ücreti doğum ücreti vs nedir rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Muayene ücreti 500₺ doğumda da doktorun uzmanlık derecesine göre değişiyor. 7-9bin ₺ arası normal doğum 12-14bin arası sezaryen kişiye özel doğum ünitesi isterseniz +5bin alıyorlar. Ben Allahizin verirse normal LDRP düşünüyorum tabii ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli olacak.

İnferlite konu başlıklarında ararken konu sahibine denk geldim merak ettim bebiş var mı diye şuan bana da Umut oldu rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok sevindim

İnferlite konu başlıklarında ararken konu sahibine denk geldim merak ettim bebiş var mı diye şuan bana da Umut oldu rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok sevindim
Evet 13 haftalık hamileyim şu an çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin zor oldu ama sonucu güzel oldu

Merhabalar kiminle hamile kaldınız acaba ebru Öztürk’le mi? ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum fikirlerinizi yazma şansınız olur mu?
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…