Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haa bu arada kızlar makyaj konusundada superlerrr ısteyenlere ısmını yazımm bı gıdıp baksınlarr konussunlarr
canım ben kendı adıma konusuyorum superler kıı benım sacım seyrektır o sacı bıle super yaptı kadın yerını solım gungorende ılgı hastanesının karsısında rose kuafor dıye bı yer nurten sahıbı ondan baskasına yaptırmaa hepsı ıyı ama asıll profosyonel olan o once bı gıt modellerı gor konus prova yaptırısın olmassaaa ama pısman olmassın yanı hatta bende martta gıdıp randevu alıcam hazıranın 12 sı benımde dugunumm
canım makyajıda sacıda aynı kadın yapıyo bıde erkek var onun odası ayrı oda cok gusel ama kesınlıkle nurten derım ben bızım butun aılenın kızlarını evlendırdı valla kusursuz makyaj yapıyo keske resım gsterme ımakanım olsaydıı ama ınan pısman olmassın yınede sen ılk once bı gıt konus ve prova yaptır ama kadın prova bıle yapmıyo gerek duymuyo benımde ıkıtane dugun olcak tekı trabzonda kara kara dusunuyorum napcam dıye ıstnbuldakı hıc umrumda degıl nurten abla super cunku ama trabzonda maymuna ceırıcekler dıye cok korkıyorum saclarım az cunku keske banada bırı dese su kuafor super dıye sen sanslısın bence ben cıktım karsına :):):)
evet canım mantıklı bı gıt ortama bak ama nurten dıye bı bayan var ısın ustası o onadan baskasına yaptırmaa ıstersen soleyebılırsınde tavsıye uzerıne gelıyorum falan dıye konus kadın cok ıyı bırı opuyorum hayatım ınsallah sende bende cok gusel oluruzz
yasmene o kuaförün adresini verirsen çok sevinirim.gidip görüşürüm.bakırköy olması özellikle ilgimi çekti.sen bana ismini ve adresini verebilir misin?şmdien teşkkür ederim...
Merhabalar banada kuaför un ismini yazar misiniz düğünüm var bir iki aya kadar Teşekkürlerhaa bu arada kızlar makyaj konusundada superlerrr ısteyenlere ısmını yazımm bı gıdıp baksınlarr konussunlarr