• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bahçeli neden bekar?' diyen Arınç'a çok ağır cevap

Evet aynen öyle, gercek politika böyle bel alti yapilmaz.Bu cümle politikacilarin agzina yakismayan bir uslup.
Birde bu gibi cümleler, o söyleyen insani yansitir. Halkin önünde kücük düsürür. Bir politikacidan bizi aydinlatan, bilgendiren, yöneten cümleler duymak istiyoruz.
Evet bende daha çok ülke ve halkın menfaatine neler yapılıyor, yapılacak türü şeyler duymak istiyorum siyasîlerden.
Ki sanırım Kılıçdaroğlu muydu? Örtüyle ilgili birşey demişti, birçok insan örtüyü kime yakıştırıyor diye gücenmişti, başı öyle değilmiş konuşmanın gerçi ama insanlar üstüne alınıp gücendi mi? Evet, o zaman demek ki siyasiler ağzından çıkanın nerelere gideceğini düşünmek zorunda.

Aynen, aynen !
Özellikle bize isik tutacak insanlarin, bize usluplariyla, hal ve hareketleriyle, kizmadan, bagirmadan, düzgün ve edepli bir sekilde örnek olmalari sart. Agizdan cikan lafi, kulaklar duymadan, ilk önce bir beyinden süzgeclemek lazim oldugunu, ne yazikki su zamani politikacilar hala bilmiyorlar. Seviye yerlerde !
Eger bir insan baska insanlarin özel hayatini kullanip bunu politikada malzeme yapiyorsa ve belalti vuruyorsa bu onun ayibidir, acizligidir. Politikacilar, böyle davrandiklarinda, güvenirliligini, samimiyetini ve dogrulugunu halkin gözünde kaybeder.
Politikacilar objektif olmalari sart, yoksa bu meslegi düzgün yapmadiginin ispatidir, buda devlete ve millete zarardir.
Politikacilar halkindan daha seviyesi düsük olmamali, mahalle kavgasi yapar gibi konusmamali. Kiskirtmamali, ayristirmamali, sadece ülke ve halkin menfaatleri icin siyaset yapmali.
Dilerim bu secimlerden sonra halkimiza layik, güzel bir yönetim olur. Biz daha iyisini ve düzgününü hak ediyoruz diye düsünüyorum.

Devlet Bahçeli nin trt mikrofonu için bunu alın demesi şaka olmasa da daha komik daha zekice idi. Ben adamın konuşmalarını bir tebessümle dinliyorum. Çok doğal geliyor bana. Yalnız Arınçın bu söylemi yanlıştan da öte olmuş

Back