• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bahçeli neden bekar?' diyen Arınç'a çok ağır cevap

Arınç Bahçeli için "Eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor. Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. ‘Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı' ya diyor. Masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Ben onların yalancısıyım" dedi

bu açıklamayla Sayın Bahçelinin ne kadar mütevazi olduğunu da itiraf etmiş anlayana...Bahçeli maaş almıyor demişlerdi bu cümle teyid ediyor mu ne?

Evet canım kendi kendilerine bahçelinin nasıl bir insan olduğunu göstermişler. Kaç Çocuk okuttuğunu herkes biliyor da bilmezden geliyor. Ecevit de eski arabaya binerdi onu da sevmezler.

Bizim ülkemizde Lider dediğin lüks içinde yaşayacak saraylarda oturacak halkı uzaklardan selamlayacak lüks arabalara binecek.

Biri demiski devlet bahceli gibi degerli siyasetci
Ah turkiyem

espriyle gel:KK53: adamin ozel hayatindan kime ne.evlenir evlenmez.ne kadar yersiz gereksiz seylerle vurmaya calisiyolar.

Burda Sümeyye'nin bekarligini konusmus olsaydik akp'liler laf atardi nasil bir bekar kiz'in üzerine konusulur diye. Konu Bahceli olunca "ayip olmus mu olmamismi bilmiyorum ama beni güldürdü" oluyor... :KK14:

Yazik, cok yazik. Ben Bahceliyi yada mhp'yi zerre kadar sevmem fakat insanin özel hayati ile alay etmek cok ayip. Herseyden önce bide yillarini siyasete vermis bir büyügümüz. Bu ne mahale agzi ile konusmalar, gercekten cok cirkin.

Esprinin kalitesizliği hakkında yorum dahi yapmayacağım ama böyle bir konu üzerinden gidilmesi Bahçeli'yi destekleyen biri olmamama rağmen beni üzdü. Duyduğuma göre Bahçeli gençliğinde birini çok sevmiş, onunla evlenmek istemiş ama kavuşamamışlar, Bahçeli'nin sevdiği kadın başka biriyle evlenmiş. Artık arada aile zoru mu vardı ne vardı o kadarını bilmiyorum. Neyse işte Bahçeli sevdiği kadınla evlenemeyince bir daha kimseyle evlenmek istememiş. Sadakat meselesi yani. Adam zamanında bir kişiyi istemiş, onunla da olmayınca evlenmemiş. Ben böyle biliyorum.

Bir tek Bahçeli'nin uçkuru kalmıştı konuşulmayan töbe Yarabbim gece gece sinirlerim zıpladı. Başka sorunu yok dimi Türkiye 'nin siyeset bu mudur ya kimlere kaldık :KK57:
Siyasetleri bu kadar canim, baska büyük beklentin sakin olmasin. 13 sene bu kadardi ve bu kadarda kalacak. Sadece bu kadar.

Burda Sümeyye'nin bekarligini konusmus olsaydik akp'liler laf atardi nasil bir bekar kiz'in üzerine konusulur diye.
oooooooo cok tehlikeli aman aman !
Cifte standart diye birsey var canim, onu bu son seneler hep uyguluyoruz Türkiye`de. Celiskili konusmalar, iftiralar hatta yalanlarda olabilir ama yeterki gercekleri konusmayalim.
Özelliklede rakipleri ya ciddiye almamak yada bel alti vurmak favori hobbilerimzden.

Esprinin kalitesizliği hakkında yorum dahi yapmayacağım ama böyle bir konu üzerinden gidilmesi Bahçeli'yi destekleyen biri olmamama rağmen beni üzdü. Duyduğuma göre Bahçeli gençliğinde birini çok sevmiş, onunla evlenmek istemiş ama kavuşamamışlar, Bahçeli'nin sevdiği kadın başka biriyle evlenmiş. Artık arada aile zoru mu vardı ne vardı o kadarını bilmiyorum. Neyse işte Bahçeli sevdiği kadınla evlenemeyince bir daha kimseyle evlenmek istememiş. Sadakat meselesi yani. Adam zamanında bir kişiyi istemiş, onunla da olmayınca evlenmemiş. Ben böyle biliyorum.

Aciklamaya gerek yok ki. Herkes evlenmek zorunda degil ki. Bide evlilik ve siyaset/ülkeyi yönetmenin arasinda hic bir bag yok. Bu sadece düpedüz terbiyesizliktir.

Sayın Arınç espri mi yapmış ? Niye gülmedim o zaman.

Espri dediğimiz şey samimi olduğumuz ve espriyi kaldıracak kişilere yapılır ve esprininde bir ayarı olur.
Devlet Bahçeli'nin çocuğu olmamasından tutunda bekarlığına kadar laf söylendi.
Bu sözde espri olan laflara kaç kadın ve erkek alındı hiç düşünüldü mü?
Çocuğu yok dendiğinde şu sitede bile hergün bebeğim olsun diye dua eden kadınlar bile üzüldüler.
Espri kapalı Kapılar ardında 2 samimi dost arasında yapılırsa gülüşülür fakat medya önünde 2 siyasi rakip yaparsa herkes üstüne alınabilir. Ki bekar olmanın siyasetle uzaktan yakından alakası yok, onların işi birbirlerinin özelini deşmek değil, siyaset yapmaktır, siyaset bel altı olamaz.

siyaset bel altı olamaz.
Evet aynen öyle, gercek politika böyle bel alti yapilmaz.Bu cümle politikacilarin agzina yakismayan bir uslup.
Birde bu gibi cümleler, o söyleyen insani yansitir. Halkin önünde kücük düsürür. Bir politikacidan bizi aydinlatan, bilgendiren, yöneten cümleler duymak istiyoruz.

Back