- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arınç Bahçeli için "Eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor. Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. ‘Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı' ya diyor. Masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Ben onların yalancısıyım" dedi
bu açıklamayla Sayın Bahçelinin ne kadar mütevazi olduğunu da itiraf etmiş anlayana...Bahçeli maaş almıyor demişlerdi bu cümle teyid ediyor mu ne?
hdp yi bıraktılar mhp ye başladılar.tek dertleri oy.espriyle geladamin ozel hayatindan kime ne.evlenir evlenmez.ne kadar yersiz gereksiz seylerle vurmaya calisiyolar.
Siyasetleri bu kadar canim, baska büyük beklentin sakin olmasin. 13 sene bu kadardi ve bu kadarda kalacak. Sadece bu kadar.Bir tek Bahçeli'nin uçkuru kalmıştı konuşulmayan töbe Yarabbim gece gece sinirlerim zıpladı. Başka sorunu yok dimi Türkiye 'nin siyeset bu mudur ya kimlere kaldık![]()
oooooooo cok tehlikeli aman aman !Burda Sümeyye'nin bekarligini konusmus olsaydik akp'liler laf atardi nasil bir bekar kiz'in üzerine konusulur diye.
Esprinin kalitesizliği hakkında yorum dahi yapmayacağım ama böyle bir konu üzerinden gidilmesi Bahçeli'yi destekleyen biri olmamama rağmen beni üzdü. Duyduğuma göre Bahçeli gençliğinde birini çok sevmiş, onunla evlenmek istemiş ama kavuşamamışlar, Bahçeli'nin sevdiği kadın başka biriyle evlenmiş. Artık arada aile zoru mu vardı ne vardı o kadarını bilmiyorum. Neyse işte Bahçeli sevdiği kadınla evlenemeyince bir daha kimseyle evlenmek istememiş. Sadakat meselesi yani. Adam zamanında bir kişiyi istemiş, onunla da olmayınca evlenmemiş. Ben böyle biliyorum.
Evet aynen öyle, gercek politika böyle bel alti yapilmaz.Bu cümle politikacilarin agzina yakismayan bir uslup.siyaset bel altı olamaz.