• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bahçeli neden bekar?' diyen Arınç'a çok ağır cevap

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.webp

MHP'den Arınç'a ağır yanıt: Beyni sulanmış

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli'nin evlenmemesiyle ilgili yaptığı espriye MHP'nin yanıtı sert oldu.
Sitene Ekle
mhp-den-arinc-a-agir-yanit-beyni-sulanmis-6226709.Jpeg

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, eski Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli için "Evet dememek için evlenemedi" göndermesine sert cevap verdi.

''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye söze başlayan Yönter, ''Sanırım bölücü terör örgütü PKK'ya dedikleri ‘evet'le bizim evetlerimizi karıştırmış, evet cevabını çok çirkin bir üslupla genel başkanımıza atfediyorlar. Yaşını başını almış insanlara bu tip ifadeler asla yakışmıyor'' dedi.

Yönter, "Sayın Arınç'ı akla davet ediyorum ama dengesini kaybettiği için bunu sağlamak zor olacak'' diye ekledi.

BÜLENT ARINÇ DEVLET BAHÇELİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Manisa'da Ak Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında işadamları tarafından düzenlenen yemeğe katılan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Arınç, Bahçeli için "Eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor. Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. ‘Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı' ya diyor. Masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Ben onların yalancısıyım" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/mhp-den-arinc-a-agir-yanit-beyni/siyaset/detay/2140377/default.htm

Yahu bu adamdan ne istreler bilmem
Sizene Arınç bey sizeneeeee evlenmemiş ha sizde onu bekar diye kıskandınız demi

Ay sanki beyazgri gibi konuştum ama kamera karşısında Bülent arınç haddini çok aşıyor kimse kusura bakmasın

Gerçi cevabı vermişlerde çok karışmasa iyi eder.

Arınç’ın siyasi düşüncesini beğenmem. ama donanımlı bir siyasetçi olduğunu biliyorum. o nedenle talihsiz bir yorum olarak değerlendiriyorum, bel altından vurmak hoş olmadı....

Bülent arınç 'ın da işi gücü kadın-erkek ilişkileri, evlilik vs. Yok kedicikler, yok direğe tırmanan kadınlar, yok kadınlar kahkaha atmaz yok Bahçeli niye evlenmedi sana ne ya sen elalemin özel hayatının bekçisi misin ? Evlenmediyse evlenmedi sana mı danışacak koca adam demek ki evlenmeyi istemedi ya da istedi de uyuşabildiği birini bulamadı sana ne ? Bu ne hadsizlik ya Devlet Bahçeli yaşını başını almış adam elbet bir bildiği vardır herkes evlenmek zorunda mı ? Evlenmeyi me kadar büyütmüşler gözlerinde sanki evlenen herkes dünyayı kurtarıyor sen kendi işine bak elalemin medeni durumuyla ilgileneceğine, koskoca adamsın ya ayıp denen birşey var hadsizlik resmen bu

Ayrıca Devlet bahçeli gibi değerli bir siyasetçiye bu tür söylemlerle yüklenmek hoş olmuyor.. dediği gibi herşeye hayır demek sizin herşeye evet dediklerinizle karıştırılmasın.
Hayır diyorsa vardır bir bildiği....

Bahçeli gibi saygılı bir insana ,

hiç bu sözleri söylemek yakışmadı sn.Arınç:KK12:

Evlilik nasip kısmet işi ..

Ayrıca sn.Bahçeli aldığı maaşı kimsesiz çocuklara bağışlayan bir insan. .Hoppa
O aldığı maaş konusunu hiç anlatma canım boşver okuttuğu çocukların sayısı yok neyse susalım en iyisi.

Arınç Bahçeli için "Eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor. Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. ‘Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı' ya diyor. Masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Ben onların yalancısıyım" dedi

bu açıklamayla Sayın Bahçelinin ne kadar mütevazi olduğunu da itiraf etmiş anlayana...Bahçeli maaş almıyor demişlerdi bu cümle teyid ediyor mu ne?

Ay ne kadar cok taktilar Bahceli'nin evlenmemesine.. Haketmis bence Arinc..
Kime ne yani ister evlenir ister evlenmez..

Back