Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini reddetti

pelin, bazen aklındakileri yazıyorsun tırsıtıyorsun beni
7 Haziran seçimleri sonrası Bahçeli'nin tutumları yüzünden 1 Kasım Seçimlerinde bende baraj altında kalmasından Endişe ediyorum, herkes mecliste bir emniyet sibobu belirliyor kendine, benim içinde emniyet sibobu MHP.
Mutlaka meclise girmeli, bu haberler yerine seçim beyannamesiyle gündem olsa keşke.

MHP yine hayır demiş. Neden ki? Temmuz ayında CHP terör araştırılsın diye önerge verdi, onu da kabul etmediler.
Hatta Oktay Vural`ın resmi vardır, hayıra kolu kaldırışı o kadar içtenki neredeyse omuzu çıkacakmış. Ki Oktay Vural`ı severim. Ben niyetlerini anlayamadım. Anlayanlar var, açıklamalarını isterim yada açıklandı ben kaçırdım.
Birlik olacağımız bu günlerde bu hayırcılığı anlayamıyorum. Terörü lanetleyip, araştırmaya hayır demek garip geliyor.
(Ne çok şeyi anlayamamaya başladım. Bende sorun var sanırım)

Erorrrr....

Mune biliyordum, biliyordum şurada bir allahın kululnun da benimle aynı kaygıyı taşıdığını biliyordum .
Bilmiyorum ya çok detay düşünüyorum, ya da geçen bu konuyla ilgili okyle tartışırken onun dediği gibi sürrealişst bir düşünceden ibaret.
Ülke siyaseti sadece hdp ye endeskli ilerliyor. Tek konu hdp'nin baraj altı kalması ya da barajı aşması.
MHP baraj altı kalmaz gözüyle bakılıyor ki böyle bir şey bu ülke de geçmişte chp bile baraj altı kalmışsa mhp içinde bu mümkündür.
bende mhp nin mecliste mutlaka olması taraftarıyım inşallah kaygılarım yersizdir.

mhp de kaldı baraj altında.1995 seçimlerinde,8.2 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…