- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
bana da var gibi geliyor ama içeriyi bilemiyoruzvardır bir bildiği
mitinglerde hdp li vekillerle yürüyen chp gitsin el ele yürüdüğü kişilerle görüşsün, akp de barış süreci diye tutturmuşken bahçeli bas bas bagırıyordu, o zaman bahçeli kandan nem alıyor diye eleştirmiştik şimdi yalvarsınlar , Akp ye de chp yede ağzının payını vermiş ,bahçeli bu tür basit oyunlara gelmeyecek inşallah.
öyle bir şey olmaz ak partiden de mhp ye giden oylar var yani ayrıca baksana kılıçdaroğlu ben herkesle görüşüyoum çok ilgiliyim imajı vermeye çalışıyor millete yani bahçeli bu tuzaga düşmez görüşse birşey çıkmayacak zaten chp hdpli milletvekilleriyle mitinglerde çok boy gösterdi bahçelide istemiyor görüşmek bu kadar basit.İzguben Bahçelinin hdp'ye karşı duruşunu beğeniyorum.
Ama o da seçimlerden sonra hiç taşın altına elini koymadı. Hiç bir yere yanaşmadı.
Keşke biraz sorumluluk alabilseydi. Şu an mhp oylarının bir çoğu akp'ye gidicek ve belkide baraj altı kalacak.
öyle bir şey olmaz ak partiden de mhp ye giden oylar var yani ayrıca baksana kılıçdaroğlu ben herkesle görüşüyoum çok ilgiliyim imajı vermeye çalışıyor millete yani bahçeli bu tuzaga düşmez görüşse birşey çıkmayacak zaten chp hdpli milletvekilleriyle mitinglerde çok boy gösterdi bahçelide istemiyor görüşmek bu kadar basit.
malesef öyle olacak ya millet korktu onu bende görüyorum sonumuz hayır etsın allah ne diyim.Sebebini anlıyorum. Ama bu seçimlerde cidi ciddi mhpliler akp'yi destekleyecek gibi geliyor bana.
Mhp'den akpye giden oylar gelen oylardan çok daha fazla.
malesef öyle olacak ya millet korktu onu bende görüyorum sonumuz hayır etsın allah ne diyim.
Biraz tuhaf tarzın
Ne sorduysam hayır
Hiç hoş değil tavrın
Cevaplar hep hayır
Bakar mısın? Hayır!
Gelir mısın? Hayır!
Kalır mısın? Hayır!
Ister misin? Hayır!
Bu şarkı aklıma geliyor artık Bahçeli'yi görünce
Ya sabir ya sabir ya sabir ... ulke kan gölüne donsun banane demeye getiriyorsun sayin devlet bahceli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?