• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçede gömülü saç yumağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ezgi uray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
35
3
18
30
Hanımlar merhaba bağ evi tarzında ara sıra gittiğimiz bir evimiz var ve geçen gün bahçeyle uğraşırken eşim beyaz bir poşetin içinde saç yumağı buldu uzun saçtı ve iğrendiğimiz için o an açıp inceleyemedik ve ateşe atıp yaktık ama aklımıza takıldı bu bir çeşit büyü olabilir mi? İnternette araştırdım bu şekilde yapılan büyüler varmış çok tedirgin oldum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Eskiler saclarini kesip gömermiş.Odur.Yasli biri yapmıştır
Ama etrafında çok fazla ev olan Bi yer değil ve eski değil en fazla 1 yıllık olduğunu düşünüyoruz hani öylesine atılacak Bi yer de değil bahçenin arkasında bir bölüm yani kapısı var özellikle girmek lazım

Bende babaannelerde hep duvar arasında görürdüm.toprak duvar şimdi bile annem der yakmak yada gömlek lazım günah diye .buyu muyu yo:KK52:

Ya büyü diye bişey varsa neden büyücüler dünyayı yönetmiyor diyede mi düşünmez insan be dostum
Kuranda büyü geçiyor ve her büyünün bedeli var Bi insan Müslümansa zaten yapmaz çünkü dinden çıkıyorsun ama ne yazık ki kötü insan çok

Ol
Bende babaannelerde hep duvar arasında görürdüm.toprak duvar şimdi bile annem der yakmak yada gömlek lazım günah diye .buyu muyu yo:KK52:
Dediğiniz doğru fakat Bi başkası saçını kesse neden benim bahçeme gömsün ki kendi bahçesine gömer

Ama etrafında çok fazla ev olan Bi yer değil ve eski değil en fazla 1 yıllık olduğunu düşünüyoruz hani öylesine atılacak Bi yer de değil bahçenin arkasında bir bölüm yani kapısı var özellikle girmek lazım
Heyecan mi arion arkadaş :KK64: O günah olmasin diye gömülen sac icin rahat olsun

Normalde saç tırnak falan çöpe atilmaktansa yakılır ya da çözülsün diye direkt toprağa gömülür. Poşetin içinde gomulmez. Keşke hiç dokunmasaydiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back